>

Vi ændrer vores åbningstider de kommende uger pga. sommerferie. I ugerne 29-31 har vi åbent mandag-fredag kl. 08.00-14.30.

Fra mandag den 5. august 2019 går vi tilbage til vores normale åbningstider, som er mandag-torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-15.30.

De fem mest populære artikler i 2019

1. Rudersdal Kommune kategoristyrer – og løber ikke efter små fortjenester​

Fokus på compliance og gevinstrealisering er ikke nok til at sikre et fornuftigt forbrug. Det viste en kategoriopdeling af Rudersdal Kommunes indkøb. Nu bruger de meget mere krudt på tjenesteydelser - det er nemlig hér, de største besparelser kan hentes. Måske kan du bruge deres gode råd.

2. Få DTU's opskrift på høj compliance: Målrettet kommunikation og tæt opfølgning

Grundig implementering af nye rammeaftaler er afgørende for at opnå succesfuld compliance. Det ved de på DTU. Efter en intensiv implementeringsindsats har de i dag landets højeste compliance på aftalen om laboratorieartikler.

3. Annulleringer er nødvendigt onde

Godt hvert femte EU-udbud annulleres. Er nogle af dem dine? Så grav ned i en ny analyse, der undersøger årsagerne - og få et par bud på nogle greb, der kan mindske antallet af annulleringer.

4. Kommende indkøbsaftale om digitale læremidler: ”Du får de materialer, der bedst matcher dine behov”

Til efteråret kan landets folkeskoler efter planen købe digitale læremidler på en SKI-aftale. Både lærere, kommunale indkøbere og læremiddelbranchen er taget med på råd i udbudsprocessen. Indtil videre er meldingen fra dem klar – et dynamisk indkøbssystem er den rigtige ramme til at sikre innovative digitale læremidler af høj kvalitet fra både store og små leverandører.

5. SKI vinder voldgiftssag​

I foråret gav voldgiftsretten SKI medhold i, at medicodistributøren Mediq Danmark A/S ikke kan slippe for at sælge sygeplejeartikler til fast lav pris til de danske kommuner. Genlæs historien her.

Vi ønsker alle en god sommer.