>

Årsdage for offentligt indkøb byder denne gang på et spændende program, hvor eksperter i blandt andet økonomi og inflation, udbudslov, kontraktstyring og bæredygtige indkøb står klar til at fylde din og dine kollegaers værktøjskasse med inspiration, ny viden og praktiske redskaber.   

Du kan blandt andet høre overvismand Carl-Johan Dalgaard fortælle, hvordan inflation og prisstigninger påvirker de offentlige budgetter og økonomier generelt, mens direktør i DJØF og forfatter til bogen Entreprenørstaten Sigge Winther Nielsen giver sit bud på, hvordan vi kommer gennem den økonomiske krise i et samarbejde mellem offentlig og privat sektor.  

Du kan desuden glæde dig til at: 

  • Få en aktuel status på CO2-beregningsmetoder fra Energistyrelsen 
  • Høre om kontraktstyring som et helhedsorienteret styringsredskab – baseret på seneste forskning fra professor René Franz Henschel 
  • Få inspiration og vigtig viden til dit udbudsarbejde, når Kammeradvokaten gennemgår seneste kendelser 
  • Bliv inspireret af, hvordan energiselskabet Ørsted og dagligvaregiganten Salling Group balancerer krav til både klima og kroner i deres kontrakter. 

Se hele programmet og tilmeld dig i København eller Aarhus.

Vi slutter dagen af med en times ’Netværk og Vin’, hvor du i hyggelige rammer kan sludre med kollegaer fra andre dele af Indkøbsdanmark og medarbejdere i SKI over et glas vin eller vand.   

Der vil naturligvis også i pauserne være rig mulighed for at videndele med kollegaer fra hele den offentlige sektor. Alternativt kan du i pauserne tage et par høretelefoner på og lytte med på en kort SKI Talk om et aktuelt emne, eller du kan komme forbi SKI-standen og få en snak med vores eksperter, der står klar til at svare på spørgsmål. 

Det er gratis at deltage for SKI's kunder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i enten København eller Aarhus.