Vi skyder det nye år ind med et spændende program, hvor eksperter i blandt andet økonomi og inflation, udbudslov, kontraktstyring og bæredygtige indkøb står klar til at fylde din og dine kollegaers værktøjskasse med inspiration, ny viden og praktiske redskaber.

Efter nogle år med intenst fokus på, hvordan vi som udbuds- og indkøbsfolk kan være med til at accelerere den grønne omstilling, har global turbulens ramt vores økonomi – og den offentlige sektor skal på tværs af opgaveområder stramme bæltet ind og prioritere om muligt endnu skarpere end tidligere. Helt naturligt kigges der på indkøbsafdelingerne med ønske om, at vi hjælper med at finde det nødvendige råderum – så serviceniveau og klimaindsatser så vidt muligt kan fortsætte den anlagte kurs.

Det stiller krav til os om at skærpe vores kernekompetencer: Vi skal sikre de bedste priser og vilkår for vores organisationer, og vi skal styre vores kontrakter med sikker og til tider hård hånd – alt imens vi holder et fast greb om bæredygtigheden, de sociale klausuler og alle de andre vigtige bundlinjer i offentligt indkøb.

Inspirerende oplæg
Vi har derfor sammensat et bredt program til årsdagene. Du kan blandt andet høre overvismand Carl-Johan Dalgaard fortælle, hvordan inflation og prisstigninger påvirker de offentlige budgetter og økonomier generelt, mens direktør i DJØF og forfatter til bogen Entreprenørstaten Sigge Winther Nielsen giver sit bud på, hvordan vi kommer gennem den økonomiske krise i et samarbejde mellem offentlig og privat sektor.

Du kan desuden glæde dig til at:

  • Få en aktuel status på CO2-beregningsmetoder fra Energistyrelsen
  • Høre om kontraktstyring som et helhedsorienteret styringsredskab – baseret på seneste forskning fra professor René Franz Henschel
  • Få inspiration og vigtig viden til dit udbudsarbejde, når Kammeradvokaten gennemgår seneste kendelser
  • Høre, hvordan energiselskabet Ørsted balancerer krav til både klima og kroner i deres kontrakter.

Se det fulde program.

Netværk med kollegaer fra hele den offentlige sektor

Vi slutter dagen af med en times ’Netværk og Vin’, hvor du i hyggelige rammer kan sludre med kollegaer fra andre dele af Indkøbsdanmark og medarbejdere i SKI over et glas vin eller vand.

Der vil naturligvis også i pauserne være rig mulighed for at videndele med kollegaer fra hele den offentlige sektor. Alternativt kan du i pauserne tage et par høretelefoner på og lytte med på en kort SKI-talk om et aktuelt emne, eller du kan komme forbi SKI-standen og få en snak med vores eksperter, der står klar til at svare på spørgsmål.

Det er gratis at deltage.


Vi glæder os til at byde dig velkommen.