>

Vi ændrer vores åbningstider i sommerferien. I ugerne 28-31 har vi åbent for telefonerne mandag-fredag kl. 08.00-14.30.

Fra mandag den 9. august 2021 har vi igen normale åbningstider: mandag-torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-15.30.

Læs eller genlæs: Årets mest populære artikler

Vi har samlet de hidtil mest læste artikler fra SKI, som du kan (gen)læse i sommerferien.

1. 12 konsulentvirksomheder vinder attraktiv it-konsulentaftale
Årets mest læste artikel indtil videre er nyheden om tildeling af 02.15 It-rådgivning, hvor det offentlige kan købe rådgivere på timebasis til større it-projekter. Leverandørfeltet er en god blanding af både små og store leverandører. Se de tildelte leverandører og læs, hvordan SKI understøtter dine indkøb.

2. Fem gode grunde til at kategoristyre dine indkøb
Gamle vaner har lange rødder – også når det kommer til indkøbsvaner. Derfor kan det være svært at springe ud i kategoristyring. Lige så svært kan det være at få resten af organisationen med på den kategoristyrede indkøbsvogn. Charlotte Vibe Seeberg, indkøbschef under Justitsministeriet, giver dig her fem gode grunde til, at du og din organisation skal begynde at kategoristyre jeres indkøb.

3. To nye SKI-aftaler sikrer det offentlige grønt og tidssvarende AV-udstyr
Hvordan konkurrenceudsætter man flere hundrede offentlige organisationers forskellige behov for projektorer og interaktive skærme? SKI valgte at udbyde to aftaler med AV-udstyr: en fællesoffentlig rammeaftale og et dynamisk indkøbssystem. Sådan sikres det offentlige adgang til tidssvarende, grønt AV-udstyr fra mange både små og store leverandører.

4. Kommunernes fælles it-mand: Sådan skal kommunale it-indkøb drive digitaliseringen
Digitaliseringen har de seneste år buldret frem i den offentlige sektor, og der er ingen tvivl om, at kommunerne spiller en hovedrolle i den fortsatte udvikling. Det kræver noget særligt af kommunernes it-indkøbere. (Gen)læs vores interview med KITA-formand Henrik Brix.

5. Yletten, der annullerede et udbud
Udbudsloven skal sikre effektive offentlige indkøb. Men tolkningen af udbudsloven og truslen om klagesager fører nogle gange til det modsatte og sætter offentlige udbud under pres. I stedet for at skabe innovative løsninger og afprøve nye smarte metoder til gavn for både ordre- og tilbudsgivere bliver offentlige udbud i langt højere grad designet til at minimere risikoen for klager. Er vi kommet for langt væk fra virkeligheden, er vi faret vild i paragrafjunglen og har vi glemt det store billede, spørger SKI's adm. direktør Signe Lynggaard Madsen i dette debatindlæg.

Vi ønsker alle en god sommer.