>

Ved første øjekast er det svært at få øje på, hvorfor gamer computere, kaninører og hotelværelser, hvor du må have hunden med, er noget det offentlige har brug for. Men uden disse produkter, kan nogle offentlige ansatte ikke udføre deres arbejde. Redaktionen har gravet lidt i sortimentslisterne og fundet tre helt særlige produkter frem.

Produkt nr. 1: Gamer computere

I 2018 trådte den nye computeraftale i kraft, og her kunne man som noget nyt købe gamer computere. Produktet er kommet på sortimentslisten, da mange af landets skoler efterhånden udbyder uddannelse eller enkeltfag i spilteknologi eller spildesign. En gamer computer er derfor en fast bestanddel på institutionerne, og når man køber sådan en, skal den kunne holde i mange år, og den skal kunne tilfredsstille selv de mest krævende gamere.

Aftalens produkter omfatter i øvrigt kvalitetscomputere fra en lang række producenter, tilbehør samt ydelser inden for flere produktgrupper. Læs mere om dem her.

Produkt nr. 2: Kaninører

Når der skal gøres rent på landets sygehuse, skoler, børnehaver og andre offentlige institutioner, kommer rengøringspersonalet ud for mange svært tilgængelige steder, hvor støvet har gjort sit indtog. Et såkaldt kaninøre er en v-moppe, som anvendes til afstøvning og rengøring af fx lofter, bag radiatorer, omkring ventilationskanaler, armaturer eller lamper.

Kaninørerne kan købes via SKI’s forpligtende aftale 50.20 Forbrugsartikler. Aftalens sortiment omfatter hele 12 forskellige produktkategorier, der er fordelt på 1765 varelinjer. Se dem her. 

Produkt nr. 3: Hotelværelse – med plads til hund

Hvem har behov for at tage sin hund med på arbejde? Det har politiets hundeførere naturligvis. Når hundeførerne rykker ud til særlige opgaver med deres hunde, har de af og til brug for overnatning. Til den nye rammeaftale for hotelophold er der udviklet en app, hvor man hurtigt og let kan booke hotel, selvom man er på farten. Her har man mulighed for at lave en afgrænset søgning på hoteller, der imødekommer særlige behov så som handicapvenlighed, allergivenlighed, motionsrum, parkering, restaurant - og plads til hunde. Du finder appen her.

Rammeaftaler udarbejdes i samarbejde med offentlige indkøbere

Alle SKI´s rammeaftaler udarbejdes i samarbejde med offentlige brugere og eksperter. Hver gang vi udbyder en rammeaftale, nedsætter vi en projekt- eller referencegruppe, som består af offentlige indkøbere og andre fagpersoner, der til daglig arbejder med indkøb på det område, vi udbyder. Brugerne af aftalerne er altså selv med til at forme indholdet og vælge produktsortimentet. På den måde sikrer vi, at rammeaftalerne dækker det offentliges indkøbsbehov.

Læs mere om, hvordan du kan være med til at påvirke de kommende aftaler.​ 

02.02 Computere 

50.20 Forbrugsartikler 

16.06 Hotelophold