>

På SKI’s hjemmeside kan du finde al information om vores udbud og aftaler. Fra aftaleoverblikket kan du klikke dig videre til aftalesiderne, hvor du finder alt, hvad der er værd at vide om SKI’s aftaler i drift. På en aftaleside kan du fx læse mere om, hvem der kan bruge aftalen, hvordan du køber ind på den, aftalens sortiment og leverandører på aftalen. Er du logget ind, viser et lyssignal ved hver aftale, hvilke muligheder lige netop din organisation har for at anvende aftalen. Derudover har vi tilføjet flere nye features, som skal gøre det lettere for dig at bruge aftalerne. Vi præsenterer fire af dem her.

1. Skræddersy din egen printudgave af aftalesiden

Alle sider på det nye ski.dk kan printes. Når du printer aftalesiderne, kan du selv vælge, hvilke dele af indholdet på siderne, du vil have med i din udskrift. Kun de afsnit, du har foldet ud på siden, vil komme med, når du printer. På den måde kan du sammensætte præcis de fakta om aftalen, du har brug for til dit arbejde - fx om bæredygtighed og grønne krav på aftalen, eller hvordan du køber ind.

2. Aftaledokumenter: Visuelle kontraktoverblik hjælper dig med at købe ind på aftalen

Når en ny SKI-aftale træder i kraft, udarbejder vi forskellige vejledningsmaterialer, som skal hjælpe dig med at bruge aftalerne. Dem finder du på aftalesiden under overskriften ”Aftaledokumenter”. Udover kontraktdokumenterne finder du også skriftlige vejledninger, faktaark og på nogle aftaler videoguides og andre typer af materialer. På flere aftaler har vi også udarbejdet visuelle kontraktoverblik, som guider dig gennem de vigtigste kontraktbestemmelser. De er lavet i et visuelt og overskueligt format og er lige til at hænge op på opslagstavlen hos dem, der holder styr på leverancerne til daglig.Se eksempler på kontraktoverblik på aftalerne 50.20 Forbrugsartikler og 50.25 Storkøkkenudstyr, delaftale 1.

3. Få svar på de oftest stillede spørgsmål

Alle aftalesider indeholder et afsnit med svar på nogle af de spørgsmål, de kontraktansvarlige på SKI-aftalerne oftest får fra kunder. Måske kan du finde et hurtigt svar på netop dit spørgsmål her. Finder du ikke svar, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

4. Find vej til relaterede aftaler

Sommetider er det svært at vide, præcis hvilken SKI-aftale man skal bruge. I afsnittet ”relaterede aftaler” på aftalesiden får du et overblik over, hvilke aftaler SKI ellers udbyder inden for det pågældende område.

Det nye ski.dk er udviklet for at gøre det lettere for dig at finde den information, du har brug for fra SKI. Vi har afholdt workshops, fokusgrupper og brugerundersøgelser undervejs, og vi håber, at udviklingen af aftalesiderne bidrager til et bedre overblik over SKI’s aftaler. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har inputs til den nye hjemmeside.