>

I august gik det nye ski.dk i luften. Aftalerne er de samme, men som du måske har opdaget, har vi givet hjemmesiden nogle nye features. En af disse er ’tidslinjen’, som du finder øverst på alle udbuds- og aftalesider.

Tidslinjen illustrerer, hvor langt et udbud er i udbudsprocessen – og hvor langt en aftale er i sin driftsperiode. Du kan altså se, hvor aftalen eller udbuddet er i sin ”livscyklus” fra opstart til udløb.

Tidslinjen skaber overblik over udbuds- og aftaleprocesserne

På tidslinjen kan du klikke frem og tilbage i historikken. Det betyder, at du kan få et overblik over både tidligere og kommende milepæle. Nogle milepæle har tilknyttet en længere tekst, du kan folde ud på knappen ”+ Læs mere”. Når der fx åbnes for høringer og tilslutninger på et udbud, vil du finde en pink knap med et link til ETHICS. Følger du linket, finder du hørings- og tilslutningsmaterialet.

Har du forslag til forbedringer?

”Det nye ski.dk er udviklet for at øge hjemmesidens værdi for kunder og andre brugere. Vi har afholdt workshops, fokusgrupper og brugerundersøgelser undervejs. Et gennemgående ønske hos alle kunder har været at få et bedre overblik over udbuds- og aftaleprocesserne. Vi håber, tidslinjen bidrager til at imødekommer det behov. Vi vil løbende gennemføre brugerundersøgelser af funktionaliteterne på ski.dk. Og har man input, hører vi dem meget gerne,” siger Mathilde Due Ørskov.