Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

SKI - Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S

H.C. Hansens Gade 4

2300 København S

E -  kundeservice@ski.dk  ​

T . +45 33 42 70 00​

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du vælge ikke at modtage cookies, og du kan slette de cookies, der ligger på din harddisk.

Som bruger skal du være opmærksom på, at websiden ikke nødvendigvis vil fungere 100 % optimalt, hvis cookies slettes, eller du blokerer for cookies.

Sådan sletter du dine cookies:

•    Klik her for: Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer

•    Klik her for: Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser

•    Klik her for: Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser

•    Klik her for: Vejledning i at slette cookies på Opera browser

•    Klik her for: Vejledning i at slette cookies på Safari browser

•    Klik her for: Vejledning i at slette cookies på iPad, iPhone, iPod touch

•    Klik her for: Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner

•    Klik her for: Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7

•    Klik her for: Vejledning i at slette flash cookies (gælder alle browsere)

Hvad cookies bruges til på vores website

På ski.dk bruges en tredjepartsservice. Denne service bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjepart-cookies i din browser. 

Google Analytics (trafikmåling)

Google Analytics opsamler diverse oplysninger om brugeradfærd for at optimere ski.dk. På den måde kan vi give dig den bedst mulige oplevelse. Ingen personlige data gemmes.

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du gøre det her.

Indsamling af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.  Her indsamles oplysninger om navn, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos SKI - Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S, skal du rette henvendelse på kundeservice@ski.dk​ eller telefon +45 33 42 70 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsfor-anstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

​​​