Strategi 2020-23: Styrket samarbejde - større effekt

Det offentlige indkøb har flyttet sig. Fra primært at handle om at finde besparelser på købsprisen er indkøb i dag i langt højere grad en integreret del af kerneforretningen, og skaber værdi i opgaveløsningen. Derfor er totaløkonomi, bæredygtighed og rådgivning helt centrale elementer i SKI's nye strategi.
I SKI bygger vi vores aftaler op om fem kerneværdier: ​​De skal være nemme at bruge, ramme kundernes behov, være skarpe på pris, juridisk holdbare og have kunderne i centrum. De værdier skal vi fortolke i den nye ramme, som offentligt indkøb bevæger sig indenfor. Det betyder, at totaløkonomi, grønne indkøb og rådgivning bliver helt centrale indsatsområder, som SKI vil sætte turbo på for fortsat at bidrage til at effektivisere og professionalisere det offentlige indkøb.

SKI's nye strategi for 2020-23 har som målsætning at skabe større effektiviseringspotentialer til kunderne og være det offentliges fortrukne samarbejdspartner inden for indkøb. Det skal realiseres gennem fokus på fem indsatsområder:
  1. Styrkelse af fundamentet
  2. Udnyttelse af de digitale muligheder
  3. Det grønne indkøb
  4. Det offentliges totaløkonomi
  5. Rådgivning om SKI's aftaler og indkøbsdata

​​​​​​