SKI’s e-kataloger fra leverandør til kunde

Når du skal handle ind på vores aftaler, har du mulighed for at hente e-kataloger til de aftaler, der er relevante for dig.

SKI fungerer som motor for e-katalogerne. Det betyder, at vi modtager de elektroniske kataloger fra leverandørerne og kvalitetstjekker materialet, inden vi offentliggør katalogerne og gør dem tilgængelige på ski.dk.

Du har mulighed for enten at se e-katalogerne direkte på vores hjemmeside eller bestille de e-kataloger, der er relevante for dig, og hente dem over i dit eget e-handelssystem.  

1) ​Alle leverandører leverer hver især data til SKI, der omfatter sortiment, priser, varebeskrivelser, billeder mv. i overensstemmelse med rammeaftalens kravspecifikation. 

2) Vi samler data fra alle leverandører til et katalog og kvalitetssikrer bl.a. sortiment, priser, leverandør, nøgledatoer, enhedskoder og UNSPSC-koder.

3) Kataloget bliver godkendt, og det godkendte katalog bliver lagt på vores hjemmeside under den pågældende rammeaftale. 

4) Kataloget er nu tilgængeligt for alle vores kunder. Det betyder, at du har mulighed for at se hele e-kataloget på rammeaftalen.

5) Du har også mulighed for at abonnere på et eller flere kataloger til dit e-handelssystem. Det betyder, at du kan gå ind og vælge netop det sortiment, du ønsker, dit katalog skal indeholde, og bestille det til dit e-handelssystem. Du har mulighed for at bestille flere kataloger fra samme aftale og samme leverandør. Læs mere om, hvordan du gør i vores vejledning til brug af SKI's e-kataloger, som du finder her.

6) Vores kunder bruger flere forskellige e-handelssystemer til deres indkøb. Det betyder, at e-katalogerne sendes ud til en række forskellige e-handelssystemer, som viser varer, billeder og beskrivelser på hver deres måde. Derfor kan der være forskel på de informationer, du ser i dit eget e-handelssystem, og de information du kan se i SKI-kataloget. Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har for katalogbestilling på SKI.dk, kan du læse vores vejledning til brug af SKI's e-kataloger, som du finder her​. Du er også meget velkommen til at kontakte vores katalogservice. Se kontaktinformationer nederst på siden.

Ændringer i sortiment og priser

Når der sker opdateringer ​​af priser og sortiment hos leverandøren, implementerer vi dem i e-kataloget og opdaterer ski.dk, så den nyeste version af e-kataloget altid er tilgængeligt på vores hjemmeside.
 

Hvis du har bestilt et e-katalog på ski.dk, vil du også få tilsendt ændringer til dit eget e-handelssystem. Det betyder, at du automatisk får sendt ændringer til det katalog, du har abonneret på. Du skal selv godkende ændringerne til kataloget, før de bliver synlige i dit e-handelssystem.

Hvis du ikke godkender katalogændringen i dit eget e-handelssystem, får du ikke de nye pris- og sortimentsændringer, og du kan derfor ikke være sikker på, at dit handelssystem er fuldt opdateret, når du bestiller varer næste gang.

Hvis du sammen med din e-katalogbestilling vælger at få en ændringsliste på e-mail, vil denne ændringsliste også komme automatisk til din mail, hver gang der sker ændringer i sortimentet. ​​​​​​​​​​​

OIOUBL er standarden

Vidste du, at SKI sender sine data ud gennem en systemstandard for e-handelssystemer, der hedder OIOUBL 2.0.2? 

(OIO står for "Offentlig Information Online", og UBL står for "Universal Business Language.")

OIOUBL er et dansk standardformat, som understøtter alle e-handelsprocesser lige fra rekvirering af katalog til bestilling af varer og fakturering. OIOUBL-formatet understøttes af de fleste e-handelssystemer.

Kontakt SKI

Peter Borg Lindevang Andersen
E-handelskoordinator
T . 22 21 73 61
Bent Mentzler
It-chefkonsulent
T . 51 16 04 24