Mød en medarbejder

Her kan du møde nogle af medarbejderne i SKI. De fortæller om deres hverdag, og hvad der kendetegner SKI som arbejdsplads.

Michael Terkelsen, udbudsjurist”Som medarbejder i SKI er man ikke i tvivl om, at udbud er kerneopgaven – man kan næsten kalde det et udbudsnirvana. Her har jeg mulighed for at fokusere på det, der interesserer mig - at forsøge at få konkrete behov hos slutbrugeren til at mødes med udbudsreglerne og på den måde bistå med de juridiske elementer ved udbuddet. Arbejdet med hvert udbud er sat ind i en professionel struktur, hvor hvert enkelt udbud gennemgår en række faser. Til hver fase er tilknyttet specialister. Der ligger en stor holdindsats bag hvert udbud, hvor alle får ansvar og mulighed for at give deres besyv med.”


Anne Krejberg, kontraktjurist

 

”Jeg har følt mig velkommen fra dag ét og er hurtigt faldet til. Som kontraktjurist arbejder jeg tæt sammen med de af mine kollegaer, der har den daglige kontakt med kunder og leverandører. Når der opstår tvivl om kontrakternes bestemmelser, hjælper jeg med at fortolke dem. På den måde er jeg med til at sikre en god drift af vores aftaler og får indsigt i, hvordan kontrakterne fungerer i praksis. Det kan jeg videregive til resten af huset – og særligt til vores andet team af jurister, der primært udformer kontrakterne – så vi hele tiden kan optimere aftalerne.”​


Michael Hamer, udbudsjurist

 
”Min fornemmeste opgave er at tænke aftalen hele vejen ud til slutbrugeren. Deri ligger, at jeg skal sørge for at få den praktiske og den juridiske verden til at mødes. Det kan godt nogle gange være lidt af en udfordring, men det er spændende! Og heldigvis er SKI et sted fyldt med professionelle mennesker, der inspirerer og rykker en personligt og fagligt. Til trods for, at jeg har været her i en del år, er jeg til stadighed fascineret over, hvor stærke kompetencer jeg møder både internt, men også hos vores samarbejdspartnere.”​​ 

​​​​

Mette Løvenbalk Thygesen, chefkonsulent

 

”Inden jeg startede i SKI, havde jeg allerede et godt kendskab til brugen af SKI-aftaler og kendte nogle af mine nye kollegaer. Jeg kommer fra en stilling som koncernindkøber i Rigspolitiet, og derfra har jeg erfaring med brugen af SKI-aftaler set fra kundens side. Den erfaring tager jeg med mig i min nuværende rådgivning, hvor jeg kan gøre brug af det indblik, jeg har i kundernes behov og ønsker.”

​​​​​
​​​
​​​​​