Årsdage for offentligt indkøb 2018

Professionelt indkøb - når indkøb er mere end ”bare” pris.
Denne gang sætter vi fokus på professionelt indkøb – når indkøb er mere end ”bare” pris. Indkøb har indtaget en position som strategisk indsatsområde i de offentlige organisationer, og flere og flere steder indgår indkøb fast i ledelsesrapporteringen. Indkøb skal altså ses i et helhedsperspektiv, hvor fokus ikke længere kun er på pris, men også fx transaktionsomkostninger, CSR, compliance, e-handel og TCO.
 
Men hvad betyder det, at indkøb er et strategisk indsatsområde, som ledelsen har fokus på? Hvilke parametre skal nu tænkes ind, så et indkøb også er et godt indkøb på lang sigt? Og hvordan kan vi skærpe indkøbsprocessen, ændre den interne indkøbsadfærd og samtidigt skabe endnu flere besparelser? Det vil indlægsholderne på årsdagene give deres bud på sammen med en række praktiske råd og værktøjer.
 

Mere at glæde sig til...

Derudover kan du glæde dig til at:
  • ​Blive inspireret til, hvordan du kan implementere nye arbejdsgange og processer, der kan give dit indkøb mere værdi
  • Høre om, hvilke tendenser i indkøb, der viser sig i de fakturadata fra 91 kommuner, som SKI har indsamlet, og hvad du kan bruge dem til 
  • Få konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig til højere compliance gennem adfærdskommunikation
Desuden byder Årsdage for offentligt indkøb på oplæg, der kan inspirere dig i forhold til indkøb i bred forstand på både strategisk og taktisk niveau.

På Årsdage for offentligt indkøb 2018 får du rig mulighed for at netværke og videndele med kollegaer fra staten, regionerne og kommunerne. Både uformelt på egen hånd eller ved netværks-øerne, hvor du kan møde andre, med samme interesser som dig eller få en snak med SKI’s eksperter, der står klar ved netværks-øerne dagen igennem. Læs mere om netværks-øerne her.
 
Endeligt kan du også tilmelde dig en faglig frokost, hvor du spiser frokost sammen med andre med samme interesse samt SKI’s eksperter på området. Læs mere her.​
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen enten den 23. januar i København eller den 25. januar i Aarhus. 
​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​