Vis aftale
Type
Status
Anvendelse
Forpligtende aftale
I drift
Kun tilsluttede
Trådt i kraft
Udløbsdato
Forlængelse
01. jan. 2018
31. dec. 2020
Option nr. 2 på 12 måneder

Denne forpligtende aftale indeholder et bredt udvalg af gode funktionelle AV-produkter.

Aftalen er opdelt i to delaftaler.

Delaftale 1 AV-udstyr - Sortiment ved direkte tildeling skal bruges ved direkte tildeling. E-kataloget på denne delaftale indeholder det obligatoriske sortiment fra den primære leverandør på aftalen Atea A/S.

Du skal købe direkte hos Atea A/S, hvis dine behov kan dækkes af det obligatoriske sortiment, som du finder i delaftale 1: AV-udstyr - Sortiment til direkte tildeling, og hvis du vurderer, at dit køb ikke overstiger den beløbsgrænse (miniudbudsgrænse), du har for miniudbud. Se nærmere nedenfor.

Delaftale 2 AV-udstyr - Sortiment ved miniudbud skal bruges ved miniudbud. E-kataloget på denne delaftale indeholder såvel det obligatoriske som det frivillige sortiment for begge de leverandører, der er på aftalen.

Miniudbud skal benyttes, når dit behov ikke kan dækkes af det obligatoriske sortiment, som du finder i delaftale 1: AV-udstyr - Sortiment til direkte tildeling, eller hvis du vurderer, at dit køb overstiger den beløbsgrænse (miniudbudsgrænse), du har for miniudbud. Se nærmere nedenfor.

Aftalen kan benyttes af alle de offentlige institutioner, der har tilsluttet sig aftalen. Kommunale institutioner har tilsluttet sig forud for udbuddet af aftalen og har ikke mulighed for at tilslutte sig på et senere tidspunkt.  Øvrige kunder kan tilslutte sig aftalen fra og med den 1. januar 2018 til og med den 1. juli 2019.

Aftalen indgår også i Statens Indkøbsprogram. Det betyder at alle statslige institutioner er forpligtet til at benytte aftalen, selvom de ikke er tilsluttet.

Derudover kan aftalen benyttes af visse institutioner uden tilslutning og uden forpligtelse, herunder: Regionerne, Danmarks Nationalbank, Folketinget, Dansk Institut for Internationale Studier, Institut for Menneskerettigheder, Færøernes hjemmestyre (for lokationer i Danmark) samt statslige selvejende institutioner mv.

Du kan se, om din organisation er tilsluttet under overskriften ”Hvem kan bruge aftalen”.

UDBUDSKALENDER
Der er ingen elementer at vise.
Kom hurtigt i gang
Sortimentsbeskrivelse
Teaser
Leverandørbeskrivelse
Anvendelse - i drift
Hvilke CSR-krav stiller vi

Kontakt SKI

Billede
Kundeservice
Beskrivelse
Kundeservice
Navn
Kundeservice
Email
kundeservice@ski.dk
Telefon
33 42 70 00