Vis aftale
Type
Status
Anvendelse
Forpligtende aftale
Udbud
Kun tilsluttede
Træder i kraft
Udløbsdato
Forlængelse
01. maj. 2019

Status: Vi er i gang med at evaluere de indkommende tilbud

Potentielle leverandører har nu haft mulighed for at byde ind på aftalen, og vi er i gang med at evaluere de indkommende tilbud. Vi forventer at kunne tildele den vindende leverandør medio marts 2019.

Kort om aftalen

Styregruppen for den fælleskommunale indkøbsstrategi har besluttet, at 50.06 Tidsskrifter skal genudbydes som en overgangsaftale. Det betyder, at aftalen skal dække de tilsluttede organisationers behov for tidsskrifter fra den nuværende aftale på området udløber og frem til juni 2020, hvor den så skal samles med aftalen for biblioteksmaterialer

I alt har 64 kommuner og en region tilsluttet sig aftalen, hvor det er muligt at bestille (abonnementer på/af) danske og udenlandske aviser og tidsskrifter – både elektronisk og/eller fysisk. 

Udviklingen af udbudet kører efter en særlig proces

Aftalen omfatter et relativt lille aftaleområde og vil være gældende for en relativ kort periode. Derfor er det vedtaget i styregruppen, at udbudsprocessen ikke vil være med vanlig kommunal inddragelse. Der har dog været en tilslutningsperiode, hvor bl.a. kommunerne har haft mulighed for at tilslutte sig aftalen, så de er aftaledækket frem til, at 50.06 Tidsskrifter og 50.05 Biblioteksmaterialer samles i én aftale. Når den samlede aftale genudbydes, vil der være kommunal inddragelse på sædvanlig vis. Er der derfor behov for ændringer i forhold til tidsskrifter, skal disse medtages der.

Der er tale om en overgangsaftale, der vil fungere på samme måde som den eksisterende og vil have samme sortiment. Materialet fra den eksisterende aftale er blevet tilpasset SKI's nye juridiske paradigmet, men indholdet i aftalen er det samme. Der er således ikke nogen forskel på den aftale kommunerne bruger i dag og overgangsaftalen. Derfor tilknyttes der ikke en ekstern projektgruppe, og udbudsmaterialet sendes ikke i kommunal høring. 

Forventet ikrafttrædelse

Vi forventer, at aftalen er klar til brug maj 2019.

UDBUDSKALENDER
Q4 2018Udbud opstart
30. november 2018Tilslutningsperiode starter
14. december 2018Tilslutningsperiode udløber
14. januar 2019Offentliggørelse af udbudsmateriale
31. januar 2019 kl. 13.00Tilbudsfrist
Medio marts 2019Tildeling
Maj 2019Forventet ikrafttrædelse
Kort opsummering - udbud
Teaser

Kontakt SKI

Billede
Christina June Jensen
Beskrivelse
Udbudskonsulent, Udbudsansvarlig
Navn
Christina June Jensen
Email
cjj@ski.dk
Telefon
20 70 49 08
Billede
Kundeservice
Beskrivelse
Kundeservice
Navn
Kundeservice
Email
kundeservice@ski.dk
Telefon
33 42 70 00