Af de 60 tildelte er der otte konsortier med flere konsortiedeltagere.
Aftalen er nu i standstill til og med den 13. maj , hvorefter vi forventer at underskrive kontrakterne med de 60 virksomheder.
Den endelige aftale forventes at træde i kraft i slutningen af maj.
Det bliver nemmere og hurtigere at indkøbe og starte it-udviklingsprojekter
Med den nye aftale bliver det muligt at effektivisere processen med udbud af udviklingsaftaler og/eller vedligeholdelsesaftaler, i forhold til selv at skulle lave et EU-udbud.
Kort om aftalen
Med rammeaftale 02.18 kan alle offentlige organisationer købe komplette it-løsninger og -projekter. Det brede sortiment tilbyder software, timebaserede ydelser til udvikling og vedligehold mv. Alt sammen indenfor rammerne af det offentlige Danmarks opgaver og it-værktøjer.
SKI har udviklet tildelingsværktøjer, hvor du ved hjælp af simple udvælgelser hurtigt kan afgrænse mulige produkter og leverandører, der vil kunne dække dit behov.
Når du skal købe ind på aftalen, kan det ske via direkte tildeling eller ved miniudbud, alt efter dit konkrete behov:
- Direkte tildeling anvendes ved simple anskaffelser af software, standardaftaler og tilhørende timer (hvor der ikke er behov for løsningsbeskrivelse fra leverandøren)
- Miniudbud af udviklingsopgaver, som du enten udbyder efter traditionel projektmetode (vandfaldsmetode) eller iterativ metode (agil metode). Aftalen omfatter leveringsaftaler og tilhørende bilag, der er tilpasset til begge metoder.
- Miniudbud af vedligeholdelse, som enten udbydes sammen med udviklingsopgaver eller alene på applikationer og løsninger, som du allerede har.
Aftalen omfatter en enkel og ligetil proces for udarbejdelse af aftalegrundlag, hvor du som kunde, blot skal beskrive dine behov, dit it-miljø og tage stilling til de betingelser i leveringsaftalen, hvor der er mulighed for præcisering eller supplering.
Aftalebestemmelser og omfang er udarbejdet med fokus på mindre og mellemstore projekter for på den måde at sikre et enkel og effektiv indkøb. Hvis aftalens bestemmelser er dækkende for dit behov, kan aftalen også anvendes på større projekter.
Da aftalen er tildelt 60 leverandører – herunder otte konsortier – dækker den meget bredt i forhold til faglighed, størrelse, metoder, erfaringer mv. Fælles for alle tildelte leverandører er, at de kan levere software og/eller timer til det offentlige Danmark. Det har SKI sikret, gennem vores udvælgelse og tildeling af leverandører.
Kunder kan få adgang til relevant udbudsmateriale på aftalen her
Udbudsmaterialet ligger tilgængeligt her på siden, og du kan som kunde allerede nu orientere dig i aftalens muligheder og evt. starte så småt op med udfyldelse af bilag med fx opgavebeskrivelse og lignende. Det tilrådes dog at læse bilag B: Retningslinjer for kundens tildeling grundigt, inden dette arbejde påbegyndes.
Materialet foreligger sin endelige form, som bliver offentliggjort, når aftalen idriftsættes. Skulle der komme justeringer, vil vi gøre specifikt opmærksom på, hvor dette sker.
Vær opmærksom på, at aftalen ikke kan anvendes, før den officielle ikrafttrædelsesdato, og det vil heller ikke være muligt at afprøve udsøgning af produkter, tilbudsgivere eller lignende fra SKI’s værktøjer inden da. Vi forventer fortsat dette sker inden udgangen af maj måned.
Du finder materialet i en zip-fil her.
Hvis du har spørgsmål til materialet, vil vi så vidt muligt svare herpå. Henvendelse kan ske til:
Lars Grelck, lgr@ski.dk, 23 43 55 75
Leon Johansen, lkj@ski.dk, 40 60 70 50
Mette Løvenbalk Thygesen, mlt@ski.dk, 20 72 80 62
Rikke Eistrøm Rahimic, rer@ski.dk, 22 85 01 32
Britta Sørensen, brs@ski.dk, 51 51 61 34