>

​Tre af de medarbejdere i SKI, der har arbejdet med programmet for årsdagene 2020, løfter her sløret for, hvad de hver især synes, du skal glæde dig til på årsdagene. Årsdagene finder sted mandag den 20. januar 2020 i København og onsdag den 22. januar 2020 i Aarhus.

Få nye redskaber med hjem

Kundepartner Jens Hedegaard Madsen har en klar prioritet i forhold til årsdagene:
”Vi ved, at rigtig mange deltagere vægter højt, at de kan få konkrete værktøjer og tips med hjem fra årsdagene,” siger Jens Hedegaard Madsen og uddyber: ”Derfor har vi lagt mange kræfter i at finde oplægsholdere, der netop kan give deltagerne dette. Én af dem er professor på Aalborg Universitet Morten Munksgaard Møller, der har lovet at give deltagerne både konkrete redskaber og gode tips til at arbejde med category management på flere niveauer.

Bæredygtige indkøb på dagsordenen

Bæredygtighed, CSR og FN’s verdensmål er rykket langt op på dagsordenen i mange indkøbsafdelinger. Derfor glæder kundechef Mickey Abben Johansen sig også over, at Connie Hedegaard er en af hovedtalerne på årsdagene: ”Med sin erfaring inden for bæredygtighed fra både ind- og udland vil Connie Hedegaard tegne det store billede for os”. Og Mickey Abben Johansen fortsætter: ”Vi skal også se på det helt nære i forhold til bæredygtighed. Både SKI’s egne CSR-eksperter og Chef for jura og CSR i Københavns Kommune, David Salomonsen, vil på årsdagene give deres bud på, hvordan deltagerne kan føre den bæredygtige dagsorden ud i livet”

Inspiration til både medarbejdere og ledere

Mette Løvenbalk Thygesen, chefkonsulent i SKI, fortæller, at arbejdsgruppen har fokuseret på, at der, blandt de værktøjer deltagerne kan tage med hjem fra årsdagene, skal være noget for både medarbejdere og ledere:
”Det giver stor værdi for mange indkøbsafdelinger at få en fælles dag ”ude af huset” med ny viden, inspiration og oplevelser. Men det skal være fagligt funderet, så man som afdeling også får tilført noget nyt. Det har vi derfor arbejdet aktivt for at gøre plads til på årsdagene”.

Endnu mere at glæde sig til…

Og der er meget mere, du kan glæde dig til på årsdagene. Det kan du læse mere om, når vi i løbet af de næste uger offentliggør det samlede program for årsdagene på ski.dk. Men vi kan afsløre, at en minister kigger forbi.