>

På ski.dk finder du både en side med overblik over alle SKI-aftaler i drift og en side for alle igangværende og kommende udbud. På overblikssiderne kan du bruge sorterings- og filtreringsknapperne til at finde rundt i udbud og aftaler. Blandt andet kan du bruge filtreringsknappen ”Indkøbsprogram” til at finde frem til, hvilket aftaler kommuner, regioner og staten er forpligtet til at bruge. De er nemlig samlet i tre indkøbsprogrammer.

Hvis du er i tvivl om, hvilket indkøbsprogram din organisation hører under, har vi nu gjort det nemmere for dig at finde frem til det rigtige ved at forklare programmerne i teksten på filtreringsmulighederne.

Du kan vælge at hente oversigten i Excel. Hvis du har valgt en bestemt sortering, følger dine tilpasninger med og viser dine udvalgte udbud og aftaler. Du kan også vælge at downloade det fulde overblik og lave dine tilpasninger direkte i arket.

 

Udbudsoverblik

På din personlige profilside “Mit SKI” er overblikket over udbud og aftaler tilpasset din organisation. Trafiklysene indikerer med farverne rød, gul og grøn, om din organisation kan anvende en given aftale og hvilke udbud, du har mulighed for enten at anvende frit eller tilslutte dig i tilslutningsperioden.

Du kan hente alle tabeller på Mit SKI i Excel og tilpasse dem til lige netop den visning, du har brug for.