>

Den kommende aftale 16.06 Hotelophold dækker et nyt område i SKI. Aftalen er forpligtende for staten, men kan anvendes frivilligt af vores øvrige kunder. Udbudsmaterialet er netop offentliggjort, og det betyder, at potentielle leverandører har mulighed for at afgive tilbud. Fristen for at afgive tilbud er den 2. oktober 2018 kl. 13.00.

SKI tager på tur rundt i landet

Aftalen skal kunne bruges både i de større byer og de mindre befolkede områder i Danmark. For at sikre en bred geografisk dækning af hoteller på aftalen er der på forhånd blevet reserveret et antal pladser til hoteller i specifikt afgrænsede geografiske områder spredt over landets regioner. Det er hoteller, der ikke er vant til at byde ind på store aftaler som denne, og derfor har de brug for viden om, hvordan de skal gå til opgaven:

”Formålet med informationsmøderne er at klæde de potentielle tilbudsgivere godt på til at afgive et stærkt og konkurrencedygtigt tilbud på aftalen, siger udbudsjurist Katrine Pape Huldahl og fortsætter:

”Vi vil på møderne helt konkret informere om, hvordan man afgiver et tilbud på SKI-aftalen, hvordan de potentielle tilbudsgivere får adgang til SKI’s udbudssystem ETHICS, hvordan de udfylder dokumenterne, og hvordan man kan stille spørgsmål til materialet.”

Katrine og Niels vil i september besøge følgende steder:

Dato: Tid: Sted:

05.09.18

(Afholdt)

Afholdt

Griffen Hotel & Wellness

Ndr. Kystvej 34

3700 Rønne

06.09.18

(Afholdt)

Afholdt

Best Western Scheelsminde

Scheelsmindevej 35

9200 Aalborg SV

06.09.18

 

Kl. 14:00-15.30

Comwell Middelfart

Karensmindevej 3

5500 Middelfart

07.09.18

 

Kl. 10:00-11.30

SKI

H.C. Hansens Gade 4

2300 København S

Læs mere om det kommende udbud

Den kommende aftale 16.06 Hotelophold skal afløse den statslige aftale Hotelophold i Danmark​​, der hidtil har været udbudt af Statens Indkøb, når den udløber den 31. december 2018.

Aftalen kommer til at indeholde hotelovernatninger, og der er lagt vægt på, at aftalen skal kunne bruges både i de større byer og de mindre befolkede områder i Danmark. Da rammeaftalen udbydes som én landsdækkende aftale, er målet at få et bredt udsnit af leverandører fordelt i hele Danmark til at byde ind på aftalen, og dermed sikre, at kunderne har mulighed for at booke hoteller over hele landet.

Du kan læse mere om det kommende udbud her.