>

Efter godt 15 år i Zeppelinerhallen på Islands Brygge må vi konstatere, at rammerne ikke længere holder. Den 16. august rykker vi derfor teltpælene op og slår os ned i Montagehallen på Pakkerivej 6 i Valby.

Hvert år samler vi hundredvis af kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i SKI for at sikre god dialog og få vigtige input til udarbejdelsen af vores rammeaftaler. Vi mødes i ekspertgrupper og strategigrupper, til netværksmøder, info- og temamøder. Inddragelsen af kunder og andre samarbejdspartnere er vokset støt over de senere år, og de nye lokaler understøtter, at vi fortsat kan udvikle dette samarbejde.

Dertil kommer de mange interne møder og projekter, der stiller krav om tidssvarende mødefaciliteter.

Vi glæder os derfor til at byde vores mange gode samarbejdspartnere velkommen i vores nye lokaler. Montagehallen er en del af Valby Maskinfabrik og ligger centralt i Valby ved Toftegårds Plads. Her er gode busforbindelser samt regional- og S-tog på Valby St., Ny Ellebjerg St. og Vigerslev Allé St. - og hurtig adgang til Københavns Lufthavn for dem, der kommer langvejs fra.

I 2023 hjalp 615 indkøbere, sygeplejersker, lærere, it-konsulenter, ergoterapeuter mv. fra hele den offentlige sektor med til at udarbejde SKI-aftaler. Læs mere om SKI's udbudsproces