>

På SKI’s hjemmeside kan du finde stort set al information om kommende, nuværende og tidligere SKI-aftaler. Du kan tilmelde dig arrangementer, læse om grønne indkøb – og meget, meget andet. Her får du en kort guide til, hvordan du navigerer i to af de vigtigste features på ski.dk.

Find frem til præcis det, du søger

På ski.dk kan du altid bruge den øverste menu til at klikke dig frem til den information, du leder efter. Du kan også bruge søgefunktionen, hvor du kan søge på både udbuds- og aftalenavne, -numre og emneord.


Når du søger, får du vist en lang liste over sider, der passer til dit søgekriterie. Søger du fx på ’it’, får du en liste med 208 resultater. Ved at bruge funktionen ’Filtrer søgeresultater’ kan du præcisere, hvad du leder efter. Du kan sagtens bruge flere sorteringsfiltre.

Ved at vælge fx ’Nyhed’ bliver resultatet filtreret, og du kan se en liste over nyheder fra ski.dk, der omhandler it.

På ski.dk finder du både én side med overblik over alle SKI-aftaler i drift og én side med alle udbud – både de udbud, der er i gang og de, der er på vej. Overblikkene indeholder aftalenummer og -navn samt de vigtigste datoer. Du kan hente begge overblik i Excel, så du kan tilpasse dem med fx din egen organisations udbud og aftaler.

På overblikssiderne kan du bruge sorterings- og filtreringsknapperne til at finde rundt i udbud og aftaler. Blandt andet kan du bruge filtreringsknappen ”Indkøbsprogram” til at finde frem til, hvilke aftaler kommuner, regioner og staten er forpligtet til at bruge. De er nemlig samlet i tre indkøbsprogrammer.

 


Hvis du er i tvivl om, hvilket indkøbsprogram din organisation hører under, har vi nu gjort det nemmere for dig at finde frem til det rigtige ved at forklare programmerne i teksten på filtreringsmulighederne.

Hvis du henter oversigterne i Excel, følger dine sorteringer med og viser dine udvalgte udbud og aftaler. Du kan også vælge at downloade det fulde overblik og lave dine tilpasninger direkte i arket.

På din personlige profilside “Mit SKI” er overblikket over udbud og aftaler tilpasset din organisation.

Trafiklysene indikerer med farverne rød, gul og grøn, om din organisation kan anvende en given aftale og hvilke udbud, du har mulighed for enten at anvende frit eller tilslutte dig i tilslutningsperioden.

Du kan hente alle tabeller på Mit SKI i Excel og tilpasse dem til lige netop den visning, du har brug for.