>

For tiden er det desværre ikke muligt at mødes til konferencer, seminarer og møder rundt om i Danmark. Nu bliver det dog muligt at planlægge frem mod lysere tider, for i marts træder SKI’s nye aftale 16.07 Konferencer, seminarer og møder nemlig i kraft. 

SKI har i dag tildelt 105 leverandører på den nye aftale, som skal levere faciliteter i hele landet. Aftalen indgår i Statens Indkøbsprogram og kan også frit benyttes af kommuner, regioner og andre offentlige organisationer: 

På aftalen er der også tildelt 20 passive leverandører på ventelistepladser (standby-rammeaftale), som får mulighed for at indtræde på rammeaftalen, hvis en rammeaftale med en af de tildelte leverandører ophører. 

Aftalen er nu i standstill til og med den 19. marts 2021 og træder i kraft den 31. marts 2021.  

Læs mere om aftalen, og se listen over tildelte leverandører her.

Bæredygtighed har spillet en stor rolle i tildelingen af de nye leverandører. Tilbudsgiverne har nemlig fået flere point i evalueringen, hvis de fx er certificeret med Green Key, Svanemærket eller arbejder med at reducere madspild, sorterer affald eller har en høj andel af økologiske fødevarer i deres sortiment.

”Flere grønne krav på aftalen har medført, at de offentlige kunder får rig mulighed for at tænke miljø- og klimavenligt, når de skal bruge et konferencested. 75 pct. af leverandørerne er certificeret med Green Key, Svanemærket eller lever op til kravene til certificeringerne på tilsvarende vis,” fortæller Christian Lunding.

På udbudssiden på ski.dk kan du læse mere om aftalens specifikke krav til bæredygtighed.

På aftalen er der indarbejdet særlige vilkår for afbestilling af konferencer ifm. myndighedernes restriktioner eller anbefalinger som følge af COVID-19. Det betyder, at du trygt kan booke dine arrangementer og har mulighed for at afbestille, hvis dit arrangement ikke kan gennemføres på lovlig vis.