>

Fra foråret 2021 skal BibMedia A/S forsyne blandt andet centralbiblioteker, folkebiblioteker og folkeskoler i de 87 tilsluttede kommuner med danske og udenlandske aviser og tidsskrifter. Det står klart, efter de i dag er tildelt på genudbuddet af 50.04 Tidsskrifter.

En ekspertgruppe med brugerrepræsentanter har været med til at udforme aftalen.

”På den nye aftale får landets kommuner leveret tidsskrifter fra en erfaren leverandør, som ved, hvad opgaven kræver. Udbudskonsulenter, bibliotekarer og andre fagpersoner har været med til at forme aftalen, som byder på omkring 348 forskellige danske og udenlandske aviser og tidsskrifter – og til gode priser,” fortæller Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI.

Aftalen er nu i standstill til og med den 8. februar 2021 og træder efter planen i kraft den 17. maj 2021.

Læs mere om den kommende aftale her.

Ny aftale med lavere priser og mulighed for tilkøb

SKI’s prisbenchmark viser, at kommunerne generelt vil opleve bedre priser på den nye aftale sammenlignet med i dag.

”Vores benchmark viser, at kommunerne i gennemsnit vil opleve en samlet besparelse på 7 pct. på deres køb på aftalen i forhold til de priser, de betaler i dag”, fortæller Christian Lunding.

Efter ønske fra ekspertgruppen bliver det også muligt at tilkøbe bibliografiske etiketter til tidsskrifterne på aftalen. Etiketten indgår ikke i det beregnede benchmark og kan fravælges. Etiketten er prissat til 6 kr. pr. stk.

Stat, regioner og øvrige offentlige organisationer kan også benytte aftalen, når den træder i kraft. Læs mere om aftalen, og find kontaktpersoner i SKI her.