>

Dagen er din mulighed for at få styr på SKI's aftaler og møde andre, der sidder med de samme opgaver og udfordringer, som du selv gør. Så grib chancen for at få netværket med kollegaer fra andre organisationer.

Du kan også møde SKI’s eksperter på it-aftalerne, der vil være til stede hele dagen og står klar til en snak om de aftaler, der er relevante for dig.

Som afslutning på dagen kan du opleve stor-inspirator, it-pionér og CEO i Radr Preben Mejer, der vil kaste lys over den næste store it-bølge; cognitive computing. Preben vil bl.a. komme ind på, hvordan cognitive computing kommer til at påvirke din hverdag i fremtiden.

Se hele programmet for dagen.​

Mere at glæde sig til

SKI har to gange tidligere afholdt Offentligt it-indkøb, med mere end 200 glade deltagere. Blandt dem der deltog, var Ole Christiansen og Lotte Koldbro Søgaard. Her fortæller de, hvad de fik ud af at deltage på Offentligt it-indkøb:

”Efter jeg er blevet leder for it-drift, skal jeg sætte mig grundigt ind i it-aftalerne hos SKI. Mine forventninger til dagen var derfor at få en god forståelse for SKI’s it-aftaler. Jeg er faktisk positivt overrasket over, hvor stort et indblik de små oplæg om de enkelte aftaler har givet mig. Lige nu står vi overfor at skulle købe konsulentydelser, så jeg har bl.a. suget til mig af viden om 02.15 og 02.17," siger Ole Christiansen, Afdelingsleder i It og Digitalisering, Viborg Kommune.

Se hvilke indlæg du kan opleve på Offentligt it-indkøb.

Lotte Koldbro Søgaard, E-handelskonsulent, Frederikshavn Kommune mener at dagen er en god anledning for indkøb og it til at findes fælles fodslag: ”Jeg er kommet for at blive klogere på SKI’s it-aftaler. Fra Frederikshavn Kommune deltager vi både fra indkøb og fra it bl.a. for at styrke samarbejdet omkring it-kontrakterne.”

Tilmelding

Hvis du vil have én af de få ledige pladser på Offentligt it-indkøb, kan du tilmelde dig her.​ Sidste frist for tilmelding er mandag den 6. maj kl. 12.00.​