>

Du kan få overblik og styr på de mest aktuelle og populære af SKI's it-aftaler, når vi den 20. og 27. oktober åbner vi dørene for Offentligt it-indkøb 2020. Hele ni it-aftaler bliver præsenteret på dagen, og du kan vælge at gå i dybden med de tre aftaler, der er mest relevante for dig.

Har du efterfølgende spørgsmål til aftalerne, eller vil du bare gerne vide mere, kan du få en snak med SKI’s eksperter på it-aftalerne. De vil være til stede dagen igennem.

Som afslutning på dagen får du Gartners perspektiv på Digital Dragons. Store virksomheder, der er i gang med at ændre vores oplevelser radikalt. Men hvem er de, og hvad er det, de kan?

I løbet af dagen vil der være tid til at videndele med andre, der sidder med de samme opgaver og udfordringer som dig. Så grib chancen for at få netværket med kollegaer fra andre offentlige organisationer.

Vi sørger selvfølgelig for, at vi hele dagen kan holde behørig afstand til hinanden, og stiller håndsprit og mundbind til rådighed.

Tilmeld dig nu

På grund af restriktionerne i forhold til COVID-19, har vi et begrænset antal pladser på Offentligt it-indkøb. Så hvis du vil sikre dig en plads, bør du tilmelde dig hurtigst muligt.

Denne text er hvad?