>

1. Category management i praksis​

Du kan blive klogere på category management, når nogle af landets dygtigste på området gæster Årsdage for offentligt indkøb. Professor Morten Møller Munksgaard er én af landets førende eksperter på category management og vil tegne det store billede, komme ind på do’s and don´ts, og hvordan category management kan skaleres i forhold til organisationens størrelse.

Efterfølgende får du en case fra det private erhvervsliv, når CPO Casper Christensen fra Rockwool i København og head of category management Torben Lyng Madsen fra Nets i Aarhus giver dig praktiske råd og tips til at arbejde aktivt med category management.

I samme session vil indkøbschef i Københavns Kommune Allan Åge Christensen, indkøbschef i Kriminalforsorgen Maria Weiglin og myndighedschef i Rudersdal Kommune Frederik Kousgaard byde ind med forskellige vinkler på, hvordan de private erfaringer kan anvendes i offentligt indkøb.

2. Bliv inspireret til mere bæredygtige indkøb

Du kan møde Connie Hedegaard og blive inspireret af hendes holdninger til, hvordan offentligt indkøb kan bidrage til den bæredygtige dagsorden. Connie Hedegaard har i to årtier arbejdet med klima og bæredygtighed. Både som miljøminister, klima- og energiminister, klimakommissær i EU og efterfølgende som bestyrelsesformand i bl.a. den grønne tænketank Concito og den grønne miljøfond KR Foundation.

3. Få styr på relevante kendelser

Du kan få styr på relevante kendelser fra 2019, og hvordan de påvirker dit udbudsarbejde. Blandt de mest populære oplægsholdere på årsdagene i januar 2019 var partner Malene Roose Bagh, Kammeradvokaten. Malene Roose Bagh formår at formidle kompliceret stof på en let og underholdende måde, og hun vil på årsdagene udlægge relevante kendelser fra 2019 og se på, hvordan de påvirker dit og SKI’s udbudsarbejde.

Se hele programmet og tilmeld dig allerede i dag i enten København mandag den 20. januar 2020 eller i Aarhus onsdag den 22. januar 2020.

Det er gratis at deltage for alle, der arbejder med udbud og indkøb i den offentlige sektor. ​​