>

En arbejdsgruppe i SKI har udarbejdet programmet til Årsdage for offentligt indkøb 2019. Med programmet har de et klart mål om, at give dig inspiration og nye værktøjer til dit arbejde med indkøb i 2019.

Tre af gruppens medlemmer fortæller her, hvad de hver især mener, at du særligt skal glæde dig til på årsdagene.


Få værktøjer med hjem

Mette Løvenbalk Thygesen, chefkonsulent i SKI, har en klar prioritet i forhold til årsdagene:
”Rigtig mange deltagere vægter højt, at de kan få konkrete værktøjer og tips med hjem fra årsdagene. Det giver de både udtryk for, når jeg møder dem rundt omkring i landet, men også i evalueringer af årsdagene” siger Mette Løvenbalk Thygesen og uddyber:

Kundepartner Jens Hedegaard Madsen fortæller, at arbejdsgruppen har fokuseret på, at der, blandt de værktøjer deltagerne kan tage med hjem fra årsdagene, skal være noget for både medarbejdere og ledere:

Anja Hyltoft Lodberg anbefaler et indlæg med Jens Steen Larsen, der er senior advisor i Rhetorica. Jens Steen Larsen deltog med stor succes på årsdagene i 2018.

”Den succes vil vi i arbejdsgruppen gerne følge op på”, siger Anja Hyltoft Lodberg, der er kontraktansvarlig i SKI og fortsætter:

"Jens Steen Larsen har lovet at komme med endnu et inspirerende indlæg. Med udgangspunkt i at indkøbsfunktionen er under forandring, stiller han skarpt på, hvordan du holder dampen oppe med alle de nye tiltag, hvilke krav det stiller det til dig som medarbejder eller leder, og hvad du kan gøre for at få alle med."

Andet og mere at glæde sig til…

Og der er meget mere, du kan glæde dig til på årsdagene. Blandt andet vil Director of Digital Procurement hos Maersk, Jacob Gorm Larsen videregive sine erfaringer med at digitalisere indkøbsområdet og give deltagerne inspiration til konkrete digitaliseringsaktiviteter. Læs mere om det og alle de andre interessante oplæg på årsdagene her.

Årsdagene finder sted tirsdag den 22. januar 2019 i København og torsdag den 24. januar 2019 i Aarhus.

Det er 9. gang, SKI afholder Årsdage for offentligt indkøb.

Årsdage for offentligt indkøb er den eneste konference, der samler indkøbere fra hele den offentlige sektor.

Der er hvert år ca. 400 deltagere i København og ca. 250 i Aarhus.