>
  1. Du får inspiration til dit arbejde med bæredygtigt indkøb. Syddansk Universitet har siden 2020 arbejdet med at blive en bæredygtig organisation og fremme bæredygtig udvikling. Hør om SDU’s bæredygtighedsstrategi, og hvordan den føres ud i livet på indkøbsområdet. 

  2. Du møder IKEAs country sustainability manager, Monica Keaney. Bliv inspireret af møbelgigantens konkrete indsatser for at blive en klimapositiv og cirkulær forretning i 2030. Monica vil bl.a. indvie os i, hvordan IKEA arbejder med bæredygtigt indkøb, og hvilke håndtag de skruer på for at tilskynde til bæredygtig adfærd blandt både ansatte og kunder.  

  3. Du får styr på relevante kendelser fra det seneste år, og hvordan de påvirker dit udbudsarbejde. Partner hos Kammeradvokaten, Malene Roose Bagh, er altid en populær oplægsholder på årsdagene og formidler de komplicerede følger af kendelserne, så de er til at forstå.  

Se hele programmet og tilmeld dig allerede i dag i enten Horsens tirsdag den 31. maj eller i København torsdag den 2. juni. 

Det er gratis at deltage for alle, der arbejder med udbud og indkøb i den offentlige sektor.