>

Mikkel Ebbesen er chefkonsulent i KOMBIT’s enhed for forretningsudvikling. Han arbejder specifikt med fokus på digital innovation og brugen af ny teknologi i landets kommuner. Han fortæller:

”Da vi fik stillet opgaven, havde vi en kort tidsfrist, og det skulle derfor gå meget stærkt. Vi udskrev en projektkonkurrence for at få ideer til, hvordan løsningen skulle opbygges og struktureres for at imødekomme tidsfristen. Vi fik mange gode forslag ind og valgte ét at arbejde videre med.”

​Læs mere om projektkonkurrencen og Socialt frikort her.

Over de næste par måneder lavede KOMBIT en yderligere behovsafdækning, og gik blandt andet i dialog med markedet, NGO´er og Børne- og Socialministeriet. Det resulterede ifølge Mikkel Ebbesen i, at KOMBIT kunne lave en opgavebeskrivelse og herefter finde it-konsulenter med de rette kompetencer og fleksibilitet - til den rette pris:

”Vi kontaktede SKI og blev opmærksomme på it-konsulent-aftalen, der kunne hjælpe os med at løse opgaven,” fortæller Mikkel Ebbesen.

02.17 It-konsulenter viste sig at være den bedste løsning

Leon Johansen er it-forretningsudvikler i SKI og rådgav KOMBIT i forbindelse med projektet:

”Ud fra KOMBIT’s opgavebeskrivelse talte vi om de muligheder, der lå på relevante SKI-aftaler. De havde et behov for hurtigt og effektivt at kunne finde de rette konsulenter til den rette pris. Derfor var rammeaftale 02.17 It-konsulenter det rette svar på en del af opgaven”, siger Leon Johansen og fortsætter:

”Aftalen er lavet med 15 leverandører og 14 ydelsesområder og kan derfor dække mange forskellige it-konsulentbehov. Da en dækkende opgavebeskrivelse var udarbejdet, var det simpelt via SKI-tildelingsværktøjet at tildele til den rette leverandør. Den efterfølgende tekniske dialog med leverandøren fik givet det endelige overblik, så leveringsaftalen kunne indgås, og leverancen påbegyndes.”

Se video: Lær at tildele på 02.17 på under fire minutter under afsnittet "Brug af aftalen"

Værktøj gjorde tildelingen meget simpel

Ifølge Mikkel Ebbesen var tildelingsværktøjet let og ligetil at bruge:

”Selve tildelingen var ret hurtig. Tildelingsværktøjet var meget let at bruge. I det hele taget er 02.17-aftalen et glimrende værktøj for os at bruge i flere projekter, da vi ikke selv har kapacitet til at skulle løfte et tungt EU-udbud på dette område. Vi har da også brugt 02.17 siden i et andet projekt, og vi kommer til at benytte den igen inden for kort tid.”

Hvis du søger rådgivning på 02.17 It-konsulenter, er du velkommen til at kontakte it-forretningsudvikler Leon Johansen på mail: lkj@ski.dk eller mobil: 40 60 70 50.​​​

Med rammeaftale 02.17 It-konsulenter kan du nemt købe udførende konsulenter på timebasis i forhold til konkrete opgaver. Du har også mulighed for at anvende rammeaftalen til rådgivningsopgaver, som har direkte tilknytning til de udførende konsulentydelser.

I denne sammenhæng defineres ”it-konsulenter” som udførende konsulenter til konkrete opgaver i dit it-miljø - enten i forhold til driften af dit miljø og infrastruktur (fx vedligehold, opdateringer, systemrettelser og udskiftning samt opdatering af hardware) eller i forhold til nye systemer eller løsninger (fx installation, udvikling og test).

Aftalen giver dig mulighed for på en hurtig og effektiv måde at købe et bredt udvalg af it-konsulenter gennem direkte tildeling via en enkel proces, der tager udgangspunkt i din egen opgavebeskrivelse. SKI har udviklet et intuitivt tildelingsværktøj, som gør tildelingsprocessen nem og overskuelig.

På aftalen har leverandørerne budt ind med meget konkurrencedygtige priser, som sammen med den indbyggede rabatmodel sikrer god økonomi. Priserne er differentieret i ydelseskategorier, således at timeprisen for fx projektledere, infrastrukturkonsulenter og udviklere hver især rammer det rigtige niveau.

Læs mere om aftalen, og find tildelingsværktøjet her.