Du kan fortsat kontakte SKI under COVID-19-hjemsendelse

12-03-2020
SKI følger anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne, og sender medarbejderne hjem de næste 14 dage. Læs her, hvad det betyder for dig.

SKI har fortsat åbent for kundehenvendelser, og der arbejdes som vanligt. Dog arbejder alle medarbejdere hjemmefra med de udfordringer, det kan give. 

Du kan som altid skrive eller ringe til SKI’s medarbejdere på deres respektive kontaktdata, som du kan finde her​.

Har du svært ved at komme igennem på telefon til en specifik medarbejder, er du velkommen til at skrive til kundeservice@ski.dk eller ringe på SKI’s hovednummer: 33 42 70 00, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Arrangementer planlagt for de næste 14 dage vil blive aflyst. Hvis du er tilmeldt et SKI-arrangement, vil du modtage nærmere information, ligesom ski.dk vil blive opdateret.

Har du aftalt et møde med medarbejdere fra SKI, vil du blive kontaktet med henblik på at erstatte mødet med et telefon- eller skypemøde.

Læs mere om, hvordan COVID-19 påvirker indkøb på SKI-aftaler her. ​

SKI holder lukket i påskeugen

På grund af corona-situationen holder SKI ekstraordinært lukket hele påskeugen. Det vil sige, at vi holder lukket fra mandag den 6. april til og med mandag den 13. april 2020. Vi sidder klar til at hjælpe jer igen fra tirsdag den 14. april 2020 kl. 08.30.