De seks mest populære nyheder fra SKI i 2016

06-01-2017
Effektivisering af offentligt indkøb og kommende aftaler fra SKI er blandt de mest populære emner på ski.dk. Det viser en gennemgang af de mest læste nyheder fra SKI i 2016. Læs eller genlæs artiklerne.

50.85 Brændstof og fyringsolie: Åbent for tilslutning​

Der er åbent for tilslutning til den forpligtende brændstofaftale, der fremadrettet vil være SKI’s eneste aftale på området. Ved tilslutning i tilslutningsperioden kan du vælge mellem to forskellige tildelingsmodeller.


Det offentlige indkøb effektiviseres yderligere

Regeringen har besluttet, at Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI) skal overtage udbud og drift af i alt 16 indkøbsaftaler i Statens Indkøbsprogram, som hidtil har været udbudt af Moderniseringsstyrelsen.


50.20 Forbrugsartikler: Nu kan du købe ind

Den forpligtende aftale 50.20 Forbrugsartikler er trådt i kraft, og de tilsluttede kunder kan begynde at bestille varer via aftalen. Vejledninger, der hjælper i gang med at bruge aftalen, er tilgængelige på ski.dk.


02.12 Kopi og print: Klar til brug 

SKI’s frivillige aftale 02.12 Kopi og print er klar til brug. Aftalens tildelingsformer gør den let at anvende og giver mulighed for at købe samlet ind på et bredt sortiment.


Forpligtende aftaler: Otte nye aftaleområder 

Styregruppen for de forpligtende aftaler har fastlagt otte nye aftaleområder, der udbydes som forpligtende aftaler. De første to områder, der udbydes er storkøkkenudstyr og bleer. De udbydes sammen området biler.


Effektivt indkøb til kommunernes skoler 

Eksaminerne er i fuld gang på landets skoler, og snart lukkes der ned før sommerferien. Derfor kan du med fordel allerede nu bestille it-udstyr, skolemøbler, skriveredskaber m.m., så det er klar til skolestart.


Du kan altid holde dig opdateret med nyheder fra SKI på vores hjemmeside​. Vil du have nyheder fra SKI direkte i din indbakke, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. ​​​​