50.90 Fødevarer: Nu kan tilsluttede køkkener bruge aftalen

02-01-2017
Den forpligtende aftale 50.90 Fødevarer er trådt i kraft. Det betyder, at de kommunale køkkener, der er tilsluttet aftalen, nu kan købe ind på den. Vejledninger, e-katalog mm. findes på aftalesiden på ski.dk.

Den forpligtende aftale på fødevarer, der er særligt målrettet de større køkkener i kommunerne, er nu klar til brug. Aftalen er er en eneleverandøraftale, hvor Hørkram Foodservice A/S er leverandør. 

50.90 Fødevarer byder på et bredt økologisk og konventionelt sortiment med i alt ca. 4.500 varer. 

I udarbejdelsen af aftalen har kommunerne haft fokus på kvaliteten af produkterne, derfor har der været gennemført en omfattende sensorisk test som en del af evalueringen af de indkomne tilbud.

Vejledninger til brug af aftalen

Vi har udarbejdet en vejledning, der tager dig igennem den praktiske anvendelse af aftalen. Vejledningen ridser de mest centrale elementer af aftalens indhold op, og du kan finde svar på en række oftest stillede spørgsmål, der understøtter din daglige brug af aftalen. Vejledningen er tænkt som et supplement til selve aftaledokumenterne.

E-katalog tilgængeligt via ski.dk

Der er e-katalog på aftalen, som du finder og henter over i eget e-handelssystem via aftalesiden på ski.dk.

Først skal du angive, hvilket e-handelssystem du har. Det gør du under ”opsætning af e-katalog” via ”min side” på vores hjemmeside. Herefter bestilles e-kataloget via aftalesiden. Se evt. vejledning.

Mere information om aftalen

De kommuner, der er tilsluttet aftalen, kan eftertilmelde køkkener ved behov. Aftalen er dog lukket for tilslutning for yderligere offentlige organisationer. 

Du kan læse mere om aftalen på ski.dk og finde relevante aftaledokumenter via aftalesiden.​​​

​​

Kontakt SKI

Rikke Eistrøm Rahimic
Konsulent, Kontraktansvarlig
T . 22 85 01 32​
Hanne Laumann
Chefkonsulent, Kundeansvarlig
T . 61 55 62 11