>

Et stærkt felt af 60 leverandører er blevet tildelt på SKI’s nye aftale 02.18 It-løsninger og projekter​. Ud af de 60 leverandører er otte konsortier. Aftalen er en frivillig aftale som alle offentlige organisationer kan benytte til at købe alt fra komplette it-løsninger til timebaserede ydelser, udvikling og vedligehold.

Se listen over alle leverandører her. 

Klar til brug i slutningen af maj

Aftalen om it-løsninger og projekter er nu i standstill til og med den 13. maj. Herefter forventer SKI at underskrive kontrakterne med de 60 virksomheder. Sideløbende arbejdes der på højtryk for at gøre aftalen klar til brug for de offentlige kunder i slutningen af maj. Her er blandt andet SKI’s it-forretningsudvikler Leon Johansen i gang med at forberede implementeringen med henblik på at sikre, at aftalen bliver lettest mulig for kunderne at anvende:

”Når vi taler om it-løsninger og projekter i det offentlige, taler vi ofte om store og komplekse størrelser. Derfor er det heller ikke muligt at opstille én enkelt løsning, der passer til alle. På aftalen giver vi kunderne mulighed for både at tildele direkte og gå i miniudbud. På den måde gør vi det simpelt for dem med enkle og standardiserede behov at finde en passende løsning hurtigt, mens dem, der står over for store udviklingsprojekter, får en fleksibel ramme, der kan håndtere deres individuelle krav,” siger Leon Johansen.

Se, hvordan du kan købe ind på aftalen.

Det bliver nemmere og hurtigere at indkøbe og starte it-udviklingsprojekter

På 02.18 It-løsninger og projekter får offentlige organisationer et nemmere alternativ til selv at skulle lave omfattende EU-udbud. SKI udvikler tildelingsværktøjer, der ved hjælp af simple udvælgelser hurtigt kan afgrænse mulige produkter og leverandører, der vil kunne dække kundens behov.

På aftalen kan der købes ind med direkte tildeling, når der er tale om simple anskaffelser af software, standardaftaler med tilhørende timer. Udviklingsopgaver bliver tildelt gennem miniudbud.

Du kan læse meget mere om aftalen på udbudssiden, som løbende bliver opdateret​.