>

Fra den 12. juni 2023 bliver det igen muligt at købe hotelovernatninger på en SKI-aftale. Da træder den nye 16.06 Hotelophold nemlig i kraft med 222 hoteller, der dækker hele Danmark. Aftalen er målrettet de statslige organisationer og kan også frit benyttes af kommuner, regioner og andre offentlige organisationer.

Find listen over de tildelte hoteller på udbudssiden.

Aftalen forventes at være klar til brug den 12. juni 2023.

Bred dækning på hotelaftalen er vigtig, når ansatte fra stat, kommuner og regioner rundt om i landet skal samles til kurser, uddannelser, konferencer og videndeling. Derfor har det været vigtigt for SKI og den gruppe af repræsentanter fra de offentlige organisationer, der har været med til at udvikle aftalen, at få en aftale med hoteller bredt fordelt i hele Danmark:

”Det har været en høj prioritet for de offentlige kunder, at aftalen blev landsdækkende, og vi er glade for, at det er lykkedes at få hoteller med på aftalen i de dele af Danmark, som ikke tidligere har været dækket,” fortæller Christian Lunding, der er udbudsdirektør i SKI.

Aftalen er i forhold til den tidligere aftale udvidet med flere hoteller. Derudover spreder de tildelte hoteller sig jævnt udover landet. Særligt i Vestjylland og på Lolland-Falster er dækningen forbedret på den kommende aftale.

 

Se her, hvordan hotellerne fordeler sig.

Bæredygtighed er et vigtigt fokusområde, som fylder stadigt mere for det offentlige Danmark. Det skal den nye hotelaftale afspejle, og derfor har SKI efter ønske fra ekspertgruppen skruet op for de grønne krav og muligheder på aftalen. Allerede i evalueringen har hotellerne fået flere point, hvis de tilbyder adgang til ladestandere, økologi, har energiforsyning fra vedvarende energikilder og andre grønne og bæredygtige tiltag. 60 pct. af de vindende hoteller er certificeret med Green Key eller Svanemærket.

Derudover har SKI gjort det let for brugerne af aftalen at prioritere grønne og bæredygtige hoteller via en tildelingsapplikation, der er udviklet til aftalen.

De relevante hoteller bliver vist i prisrækkefølge med det billigste først. Hotellerne kan sorteres inden for det valgte geografiske område ud fra kriterier som fx miljøcertificering, økologi, arbejdsplads på værelset med mere. Aftalen er også suppleret med skærpede krav til rengøring og særlige afbestillingsregler ved epidemier som fx corona.

  • På aftalen kan alle offentlige organisationer købe hotelovernatninger med mulighed for tilkøb af morgenmad
  • Aftalen er tildelt til 222 hoteller på tværs af landet
  • Aftalen indgår i Statens Indkøbsprogram og er derfor obligatorisk at anvende for staten. Alle øvrige offentlige organisationer kan benytte aftalen frivilligt
  • En tildelingsapplikation gør det nemt at finde det rigtige hotel. Inden for det valgte geografiske område er det muligt at sortere hotellerne ud fra forskellige kriterier, fx miljøcertificering, arbejdsplads på værelset eller økologi
  • Aftalen er i standstill til og med den 22. maj 2023. Aftalen træder i kraft den 12. juni 2023.

Læs mere om den kommende aftale på udbudssiden.