>

Hvad er din baggrund?

Jeg er uddannet civilingeniør med speciale i international teknologi og ledelse. Jeg har arbejdet i it-branchen siden 1999 og blev ansat i SKI i 2013.

Hvilken rolle udfylder du til dagligt i SKI?

Jeg har en meget proaktiv rolle. Jeg rådgiver i brugen af SKI’s rammeaftaler og udviklingen af indkøbsområdet i den offentlige sektor. Min rådgivning er rettet mod det kommunale marked, som jeg har arbejdet med i snart 20 år. I min hverdag bruger jeg derfor meget tid på at tage rundt i landet og besøge kommunerne og hjælpe dem til at få mest muligt ud af SKI’s aftaler.

Hvad sætter du pris på ved dit arbejde i SKI?

Som kundeansvarlig er jeg ofte på farten. Derfor er det meget vigtigt for mig at have frihed til at planlægge mine arbejdsdage, så der også er tid til at have private hobbyer. Faktisk er det nok netop denne fleksibilitet, jeg sætter allermest pris på i SKI. Det har også betydning for mig, at det arbejde, vi udfører i SKI, er en del af en større samfundsmæssig opgave, der skal effektivisere besparelser i den offentlige sektor. Jeg sætter stor pris på at føle, at jeg gør en forskel.

Hvordan ser du dine udviklingsmuligheder i SKI?

I SKI har jeg rig mulighed for uddannelsesmæssig udvikling. Det er også min oplevelse, at SKI bakker op om medarbejdernes ambitioner og ønsker i forhold til karrieremæssig udvikling og muligheder såvel i SKI som udenfor SKI.

Hvordan adskiller SKI sig fra andre arbejdspladser?

Jeg oplever SKI som en virksomhed med plads til forskellighed. Vi er et hus med mange forskellige personligheder, og det er der plads til. Noget af det, jeg sætter meget pris på, er mine super fantastiske kollegaer - ikke mindst i mit eget team. For mig er det vigtigt, at vi bakker hinanden op i både faglige og personlige spørgsmål. Jeg tror på, at man giver mere af sig selv, når man kender hinanden som personer, og det synes jeg, SKI giver plads til. SKI er mit andet hjem og familie.

Hvorfor vil du anbefale andre at søge job i SKI?

Jeg vil hellere omformulere det til: Hvis du skal arbejde i SKI, så skal du være åben og turde vise, hvem du er, tage initiativ og kunne håndtere kundernes forskellige behov. Derudover kræver det en vis faglig indsigt inden for udbudsret og indkøbsprocesser at arbejde i SKI.