Nye møbler på vej til Gymnasiefællesskabet i Roskilde

I Gymnasiefællesskabet i Roskilde er de meget tilfredse med den nye møbelaftale. Her er de første ordrer allerede sendt afsted og flere er på vej. Aftalen indeholder nemlig de fleste møbler, gymnasierne har behov for.
For Gymnasiefællesskabet i Roskilde kom den nye møbelaftale 03.13 på et godt tidspunkt. Flere gymnasier skal nemlig have nye møbler klar til næste skoleår, og Gymnasiefællesskabet har allerede sendt de første ordrer afsted, siden aftalen trådte i kraft den 15. maj.

”Aftalen kommer på et tidspunkt, hvor indkøb af møbler er meget aktuelt for os, da vi er i gang med at købe flere nye møbler til vores gymnasier, som skal leveres og monteres før skolestart i august. Det er dejligt, at aftalen indtil videre virker nem at bruge, og vi oplever, at leverandører og producenter samarbejder godt for at kunne overholde leveringstiden,” siger Heid Povlsen, der er indkøbschef i Gymnasiefællesskabet.

 

Positivt overrasket over det brede sortiment​

Heid Povlsen fremhæver blandt andet det omfattende sortiment som en stor styrke ved aftalen.

”Det, vi har set af aftalen indtil videre, er rigtig godt. Vi er meget positivt overraskede over, at det er lykkes af få en aftale med så bredt et sortiment og tilsyneladende også med gode priser. Der er jo flere hundrede producenter repræsenteret og måske 200.000 varenumre eller mere at vælge mellem. Jeg vil mene, at vi kan få 95 pct. af de møbler, vi har brug for på aftalen,” siger Heid Povlsen.

Det er ikke kun det store antal af varer, Heid Povlsen er begejstret for, men også udvalget inden for hver møbeltype, som omfatter både prisstærke møbler og lidt dyrere nyklassiske designmøbler med lang levetid:

”Kvaliteten på møblerne er i top, og stort set alle de mærker, vi plejer at bruge, findes på aftalen. Det gør det langt nemmere end før både at købe supplerende møbler til en eksisterende møbelindretning og at anskaffe nye møbler på aftalen, der passer ind i skolernes designlinjer,” siger Heid Povlsen.
Kvaliteten på møblerne er i top, og stort set alle de mærker, vi plejer at bruge, findes på aftalen.​

Hurtigt at finde relevante møbler

Den nye møbelaftale består af fem delaftaler, som tilsammen giver alle offentlige organisationer mulighed for at købe nye møbler, der passer ind i de fleste indretninger. Hver delaftale er tilpasset en klart defineret målgruppe, så kunderne hurtigt kan overskue, hvilken der er relevant for dem. Den opbygning er de også tilfredse med i Gymnasiefællesskabet:

”Opdelingen i delaftaler betyder, at vi kun skal koncentrere os om de områder, hvor vi har brug for møbler, nemlig delaftalerne med kontormøbler, undervisningsmøbler samt kantine- og loungemøbler. Og så er det en stor hjælp for os, at vi også kan få en hel indretningsløsning på aftalen, når vi fx skal have indrettet et nyt loungeområde. Det har vi efterspurgt,” sider Heid Povlsen.

Kontakt SKI

Susanne Hjertholm
Konsulent, Kontraktansvarlig
T . 20 92 95 36​
Karsten Bo Nielsen
Chefkonsulent, Statslig kundeansvarlig
T . 22 46 54 60