Esbjerg Kommune: Rådgivningen fra SKI var vigtig

Esbjerg Kommune havde tidligere købt ind via 50.70 Interaktive tavler og AV-udstyr. Nu skulle en hel skole have nyt AV-udstyr.

Kommunen ønskede blandt andet at købe såkaldte ultra short throw-projektorer, fordi de giver en minimal skyggeeffekt. Det er en fordel, når læreren står tæt på tavlen. Kommunen ønskede også en høj ”lumen”, der er udtryk for det lys, en projektor udsender. Indkøbet blev klaret via et miniudbud, som SKI rådgav om.​​Udbudskonsulent René Larsen fra
Esbjerg Kommune. 

​Hjalp os ind i materien

”Der var en del tvivlsspørgsmål med hensyn til miniudbudsmaterialet. Vi var blandt andet usikre på, hvilken produktkategori vi skulle benytte, ligesom vi senere også var i tvivl om, hvilket tilbud der reelt var det bedste i forhold til minimumskrav etc. Her var hjælpen fra SKI vigtig. De hjalp os ind i materien, var yderst hjælpsomme og svarede hurtigt på alle de spørgsmål, vi havde,” siger udbudskonsulent René Larsen fra Esbjerg Kommune. 

Han tilføjer, at kommunen fik lige præcis den tekniske løsning, man havde ønsket. Samtidig var prisen ”utrolig god” i forhold til, hvad man havde forventet. Endelig finder René Larsen det positivt, at kvaliteten flugtede med beskrivelsen i materialet. 

Her var hjælpen fra SKI vigtig. De hjalp os ind i materien, var yderst hjælpsomme og svarede hurtigt på alle de spørgsmål, vi havde


Positivt med miniudbud ved større indkøb

”Produktløsning 9, som vi brugte, er relativ nem at anvende, i og med at projektorer er et simpelt produkt, som nemt kan e-handles ved direkte tildeling uden konsulentbistand. Desuden er det positivt, at man kan benytte sig af miniudbud ved større anskaffelser og på den måde at opnå endnu bedre priser,” siger René Larsen.

Han synes, at miniudbuddet overordnet forløb godt.

”Det var vores første miniudbud på aftalen, så næste gang er det helt sikkert nemmere at gennemføre,” vurderer han. ​​​​​​​​​​

Kort om aftalen

Rammeaftalen er en forpligtende aftale, som alle offentlige og halvoffentlige enheder kan benytte, hvis de har tilsluttet sig, inden aftalen trådte i kraft. 

På aftalen kan købes 15 forskellige typer produktløsninger inden for interaktive tavler, interaktive projektorer, projektorer, infoskærme og digital skiltning samt skærmudstyr.

Aftalen omfatter samlede løsninger, eksempelvis køb af en løsning med montering. Projektorer, infoskærme og brugerskærme kan dog købes enkeltvis uden montering. Hver produktløsning findes i en række varianter (fx flere skærmstørrelser, flere projektortyper og montering med forskellige typer beslag).

Det er muligt at tilkøbe følgende ydelser: Montering, service, tilbehør, kurser og reservedele.


Kontakt SKI

Mickey Abben Johansen
Kundechef, Kundeansvarlig
T . 40 23 41 17
Thilde Krogh Sørensen
Konsulent, Kontraktansvarlig
T . 51 16 02 78