Den 28. marts 2023 slår vi for første gang dørene op for SKI's Software Summit, hvor du kan møde store og små leverandører på aftale 02.06 Standardsoftware.

Mere end 40 leverandører har en stand, hvor de står klar til at få en snak med dig om, hvordan behovene for standardsoftware i din organisation bedst kan imødekommes. Her kan du få viden og kontakter med hjem, mens rådgivere fra SKI står klar til at hjælpe.

Se hvilke leverandører du kan møde.


Inspirerende oplæg
Viden kan du ikke blot få på leverandørstandene. Dagen byder også på en række oplæg fra både producenter, leverandører og fra SKI og vi kan godt love, at det bliver både inspirerende og spændende.

Se hele programmet.


Tid til netværk

Dagen igennem er der rig mulighed for at netværke og videndele med både kollegaer fra hele den offentlige sektor, de repræsenterede leverandører og SKI. 

 

Fakta om aftale 02.06 Standardsoftware
02.06 Standardsoftware er et dynamisk indkøbssystem til indkøb af standardsoftware, support- og vedligeholdsaftaler og ydelser relateret til softwaren, herunder implementering, installation og konfiguration samt undervisning og rådgivning.

I det dynamiske indkøbssystem kan der løbende optages nye leverandører. Der er i øjeblikket over 300 leverandører tilknyttet aftalen, der samtidigt er en af de mest populære SKI-aftaler.