Er du involveret i indkøb af fagsystemer og it-konsulentydelser? Og vil du blive klogere på, hvordan du bruger SKI’s dynamiske indkøbssystemer til at dække dit behov?

Så kom med, når SKI giver en grundig introduktion til og demo af tildelingsværktøjerne for de to nye dynamiske indkøbssystemer 02.19 Fagsystemer og 02.14 It-konsulenter.

Du kan tilmelde dig præsentationen af begge dynamiske indkøbssystemer eller blot det ene.

Fokusområder:

  • 02.19 Fagsystemer DIS:
    Lær, hvordan du køber ind via det nye dynamiske indkøbssystem (og med 02.19 rammeaftalen som pendant).
    Vi gennemgår bl.a. også, hvornår du bør bruge rammeaftalen og hvornår det dynamiske indkøbssystem, men fokus vil være på det nye dynamiske indkøbssystem.
  • 02.14 It-konsulenter DIS:
    Få mere at vide om det dynamiske indkøbssystem, der træder i kraft til sommer og bliver et supplement til rammeaftalerne 02.15 It-rådgivning og 02.17 It-konsulenter.
    Vi gennemgår bl.a., hvordan du på 02.14 It-konsulenter kan foretage fleksible indkøb af it-kompetencer og opgaver, og hvordan det dynamiske indkøbssystem spiller sammen med de eksisterende rammeaftaler og dynamiske indkøbssystemer.

 

Hvor afholdes møderne?

Møderne afholdes fysisk tre steder i Danmark og er inklusiv frokost. Hvis du kun melder dig enten formiddag eller eftermiddag, så husk at oplyse, om du ønsker frokost når du tilmelder dig.

Vi håber på at se dig!