Kom med, når vi i samarbejde med Microsoft afholder infomøde om Compliant brug af Microsoft Teams (Academic).

Der har længe været fokus på styring af rettigheder på filer og devices, overførsel af data til usikre 3. lande i supportsituationer og servicegenerede data. Det hænger bl.a. sammen med det fokus, som Datatilsynet har givet compliant brug af dataplatforme.

Det er et komplekst område, og der kan være brug for hjælp til at komme i mål. Derfor inviterer vi it-chefer, DPO'er, it-sikkerhedsfolk, it-folk og folk med interesse for området til møde og dialog.

Vi vil komme ind på alle de nævnte områder set fra et Microsoft perspektiv. Der vil være særligt fokus på Customer Lockbox samt implementeringen af EU data-boundry fra Microsoft.

Læs mere her: Microsoft announces the phased rollout of the EU Data Boundary for the Microsoft Cloud begins January 1, 2023 - EU Policy Blog

Vi vil gå meget lavpraktisk til værks og gøre jer klogere på academicspecifikke features, herunder labels på filer, compliance, styring af devices samt Customer Lockbox, og hvad den kan gøre for jer.

Vi ser frem til at vi kan mødes fysisk og få en god dialog.

Program for dagen:

  • Kl. 10:00 - 12:00: Information om Compliant brug af Microsoft Teams (Academic ) efter EU data-boundry er trådt i kraft v/Industry Advisor Morten Ovesen, Microsoft (Academic)
  • Kl. 12:00 - 13:00: Frokost og networking

Vi glæder os til at se dig.