Bæredygtighed fylder på dagsordenen i mange institutioner, og der bliver lagt kræfter i at implementere forskellige tiltag. Et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig institution, er at tage et nærmere kig på indkøb

På dette temamøde sætter vi netop fokus på, hvordan indkøb kan bidrage til at gøre jeres institution mere bæredygtig.
På temamødet får du en introduktion til, hvad det vil sige, og hvad der skal til for at fremme bæredygtighed i institutionens indkøb og drift bl.a.:

  • Genveje og handlingsmuligheder til at købe bæredygtigt ind.
  • Hvilke redskaber og aftaler kan hjælpe institutionen med en mere bæredygtig udvikling?
  • Hvordan udvikler institutionen et fokus på grønne løsninger for fx energi- og ressourceforbrug, genanvendelse, genbrug, nybyg og madspild?
  • Hvordan sikrer institutionen, at målsætninger og strategier kan og vil blive implementeret i den faktiske indkøbsadfærd?
  • Hvor er de lavthængende frugter, hvis man lige er begyndt og hvordan finansieres en omstilling til mere klima- og miljøvenligt forbrug og indkøb?

Hvem kan deltage

Webinaret er for alle ansatte og ledere på selvejende uddannelsesinstitutioner, der har interesse for og ønsker inspiration til, hvordan man fremmer bæredygtighed i institutionens indkøb og drift i praksis. Eksempelvis Indkøbsansvarlige, indkøbere, administrationschefer, økonomiansvarlige, it-ansvarlige m.fl.