Efter et 2021 uden årsdage har vi har lagt os i selen for igen at give dig de bedste muligheder for at netværke med fagfæller, hente inspiration fra eksperter og komme hjem med nye redskaber i værktøjskassen. 

Som indkøbs- og udbudsfolk i det offentlige arbejder vi hver især med at sikre, at vores organisationer kan købe ind med et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet og indenfor udbudslovens rammer. Men vi bliver også målt på andre bundlinjer – ikke mindst den grønne og bæredygtige.

På årsdagene fokuserer vi derfor på bæredygtige indkøb. Du kan blandt andet høre, hvordan IKEA har tilrettelagt balancen mellem økonomisk vækst, socialt ansvar og hensynet til klima, og om hvordan staten beregner klimaaftrykket af de offentlige indkøb.

Inspirerende oplæg

Uanset hvordan din organisation vægter de forskellige bundlinjer, er Årsdagene en oplagt lejlighed til at høre inspirerende oplæg og få nye bud på, hvordan du kan arbejde videre med dine indkøb.

Udover inspiration til bæredygtige indkøb kan du bl.a. glæde dig til at:

  • Høre nyt om revision af udbudsloven fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
  • Blive bragt up-to-date på vigtige kendelser af Kammeradvokaten
  • Få tips til at komme et skridt videre med contract management

Se hele programmet her.

Tid til netværk

I pauserne har du rig mulighed for at netværke og videndele med kollegaer fra hele den offentlige sektor. Du kan også tage et par høretelefoner på og lytte med på en kort SKI-talk om et aktuelt emne, eller du kan komme forbi SKI-standen og få en snak med vores eksperter, der står klar til at svare på spørgsmål. 

Det er gratis at deltage.