Indlæg i Aarhus

  

Plenum - formiddag
Digitalisering af indkøb i Maersk

I Maersk er man godt i gang med den digitale transformation af indkøbsområdet. I sit indlæg vil Jacob Gorm Larsen fortælle om Maersks tilgang til digitalisering, give inspiration til konkrete digitaliseringsaktiviteter med afsæt i Maersks erfaringer samt komme med sit bud på hvordan digitaliseringen vil forandre indkøbsområdet  

 v/ Director of Digital Procurement Jacob Gorm Larsen, Maersk Group 

Spor A1

Hvordan kan fremsynet indkøbsledelse og kategoristyring skabe værdi i offentlige organisationer?

Hvor bevæger offentlig indkøbsledelse sig hen, og hvilken værdiskabelse kan fremsynet indkøbsledelse og kategoristyring bidrage med i praksis i offentlige indkøbsorganisationer? Få også inspiration til, hvordan innovation kan tænkes offensivt ind i indkøbsafdelingens arbejde med afsæt i Region Hovedstadens nye innovative afdeling i Koncernindkøb, der har fokus på at tænke innovation og OPI ind i regionens processer og daglige arbejde på indkøbsområdet.

v/ TBA
​Mangler billede

 

Spor A2

Category Management som strategisk værktøj i indkøb - erfaringer og gode råd til at komme godt i gang

Løft indkøbsfunktionens strategiske rolle med Category Management – Identificer den rette indkøbsstrategi for jeres forskellige varer og ydelser med Category Management. I indlægget får du et indblik i Region Syddanmarks erfaringer med Category Management og deres anbefalinger til indkøbsfunktioner som overvejer at løfte det strategiske fokus med Category Management.
   
v/Category Manager Karsten Kirkegaard, Region Syddanmark ​​


Spor B1

Få styr kommende intiativer fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Hvad rør sig indenfor udbudsjuraen? Og kan vi forvente nye lovforslag eller andre tiltag på udbudsområdet? Hør, hvordan du kan blive påvirket af kommende initiativer fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

v/vicedirektør Bitten Thorgaard Sørensen, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen 

Spor B

Sådan kommer aktuelle kendelser om udbud til at påvirke dit daglige arbejde


Med udgangspunkt i aktuelle kendelser, ser vi på, hvordan kendelserne påvirker dit udbudsarbejde og hvorfor de er vigtige for både dig og for SKI.


v/partner Jens Bødtcher-Hansen, Kammeradvokaten og udbudsdirektør Christian Lunding, SKI​
Spor C1

Få succes med Contract Management. Det store billede og konkrete råd

Hvilken værdiskabelse kan Contract management bidrage med på strategisk niveau og i praksis i indkøbsorganisationens daglige arbejde? Og hvordan kan Contract Management benyttes som ledelses- og organisationsværktøj. Få også et bud på, i hvilken retning Contract Management udvikler sig, og hvilke personlige og faglige kvalifikationer, som fremtidens contract manager skal besidde.

v/professor, ph.d. René Franz Henschel, Aarhus Universitet


Spor C2

Kom godt i gang med Contract Management - gode råd og erfaringer

Hvordan kommer du i gang med Contract Management?
Rigspolitiet vil dele de foreløbige erfaringer med etableringen af en struktureret kontraktopfølgning, herunder motivation, udfordringer og metoder. Erfaringerne fremlægges fra to forskellige perspektiver: IT-forretningens og Koncernindkøbs. Indlægget vil være lavpraktisk og ærligt og ambitionen er, at du kan gå hjem med konkret inspiration til håndteringen af Contract Management i din organisation.

v/chef for ledelsessekretariatet Sidse Hansen Ûnal og koncernindkøbschef Louise Hundebøl, Rigspolitiet
Plenum – eftermiddag

Kunsten at navigere i konstante forandringer.  

Indkøbsfunktionen førte tidligere et stille liv under radaren. Nu sker der noget nyt stort set hele tiden. Hvordan holder du dampen oppe med alle de nye tiltag? Hvilke krav stiller det til dig som medarbejder og leder? Og hvad kan du gøre ved det for at få alle med?

v/Senior Advisor Jens Steen Larsen, Rhetorica
​​​​​​​​​​​​​​​​