Praktisk information

Tilmelding

Du kan tilmelde dig Årsdage for offentligt indkøb her:


Registrering 

Der er registrering og morgenmad fra kl. 9.00, og konferencen starter kl. 9.30.


Afbud

Eventuelle afbud sendes til cah@ski.dk.  

Enhver kan blive forhindret i at deltage, men udebliver du uden at give os besked dagen før arrangementets afholdelse, tillader vi os at fakturere dig 500 kr. til dækning af omkostninger, forplejning mv. Du er dog meget velkommen til at sende en kollega i stedet. 


***


Hvis du deltager i Aarhus 

Tid

Torsdag den 24. januar 2019 kl. 9.30 – 15.30


Sted 

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Margrethepladsen 1 

8000 Aarhus

  

Kørselsvejledning 

Se kørselsvejledningen til Radisson Blu. 


Parkering 

Hotellet ligger i forbindelse med Scandinavian Center, der råder over 1.000 parkeringspladser både foran hotellet og i kælderen under hotellet.

 Når du parkerer skal du trække en parkeringsbillet som normalt. Ved SKI’s registreringsbord kan du få udleveret en parkeringsbillet, som du kan bruge ved udkørsel. Derved er parkering gratis.

 

Kommer du med bus eller tog

Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger kun 400 meter fra banegården i Århus. Når du kommer ud fra banegården går du til venstre ad Banegårdsgade ca. 250 m. Når du kommer til Frederiks Allé drejer du til højre ca. 100 m og drejer til venstre ad Thomas Jensens Allé. Du kan nu se Radisson Blu Scandinavia Hotel lige fremme.


Kommer du fra lufhavnen

Bus fra/til Billund Lufthavn stopper direkte foran hotellet og bus til Aarhus/Tirstrup Lufthavn stopper ved banegården.


***

 

Hvis du deltager i København

Tid

Tirsdag den 22. januar 2019 kl. 9.30 – 15.30


Sted

Tivoli Hotel & Congress Center

Arni Magnussons Gade 2

1577 København 

 

Kørselsvejledning

Se kørselsvejledning til Tivoli Hotel & Congress Center


Parkering 

Tivoli Hotel & Congress Center er placeret i tilknytning til et stort, video-overvåget parkeringshus. Parkeringshuset har direkte adgang til hotellet gennem kælderen.

Når du kører ind i parkeringshuset, registreres bilens nummerplade automatisk af et kamera. Når du kører ud igen betaler du for parkeringen ved en af de betalingsautomater, der står i parkeringshuset. Blot indtast din nummerplade og betal beløbet, herefter kan du frit køre ud af parkeringshuset.

Der er installeret el-ladere på alle etager i parkeringshuset, hvis du har bug for det til el-bil. På det nedre dæk har vi et sæt med en Pod Point-lader med tre forskellige standardstik, mens vi på de øvrige dæk har en Pod Point ladestander.

Pris (pr. påbegyndt time): 25 kr. pr. time.


Kommer du med tog

Fra Hovedbanegårdens spor 11 og 12 går der en række S-tog med stop på Dybbølsbro Station. Herfra tager det 5 minutter at gå til hotellet. 

Når du kommer ud fra Hovedbanegården og kigger mod Tivoli på den modsatte side af gaden, skal du gå mod højre ad Bernstorffsgade og følge vejen ca. 800 meter. Når du når Carsten Niebuhrs Gade drejer du til højre og for enden af gaden ligger Tivoli Hotel & Congress Center på venstre hånd.


Kommer du fra lufthavnen

Fra lufthavnen er det muligt at tage toget direkte fra terminal 3, spor 2 mod København. 

Stå af på Københavns Hovedbanegård, eller tage et S-tog til Dybbølsbro Station og gå til hotellet derfra. ​​​​​