Årsdage for offentligt indkøb 2019

Hver dag arbejder hele den offentlige sektor - sammen og hver for sig - på at købe effektivt og professionelt ind, så samfundets ønsker om velfærd, økonomisk råderum og stram budgetstyring i sidste ende går op. Kravene til os alle er høje, og opgaven bliver ikke mindre de kommende år. 

Gennem årene er der på tværs af den offentlige sektor realiseret store besparelser på indkøb af varer og tjenesteydelser, takket være jeres indsats. Men der er deværre ikke tid til at hvile på laurbærrene. Der er i hele den offentlige sektor fokus på, at indkøbet skal effektiviseres endnu mere. 

På årsdagene får du nogle bud på, hvor de næste besparelser kan findes. Du kan blandt andre møde nogle af dem, der er gået forrest på Contract Management og Category Management og lade dig inspirere af Maersks digitale transformation af indkøbsområdet. De vil dele ud af deres erfaringer og give dig inspiration og tips med hjem.

Og så gentager vi successen, når Jens Steen Larsen fra Rhetorica runder dagen af. Denne gang stiller Jens skarpt på, hvordan du holder dampen oppe, når nye tiltag på indkøbsområdet uden ophør stiller nye krav til dig som medarbejder, leder og ekspert.

Mere at glæde sig til...

Derudover kan du glæde dig til at:

  • Blive inspireret til, hvordan du kan implementere nye arbejdsgange og processer, der kan give dit indkøb mere værdi

  • ​Blive klogere på, hvordan dit arbejde bliver påvirket af aktuelle kendelser på udbudsområdet 

  • ​​Få konkrete værktøjer, der kan hjælpe dig med at navigere i de konstante forandringer på indkøbsområdet 

Få viden i pauserne

På Årsdage for offentligt indkøb 2019 får du rig mulighed for at netværke og videndele med kollegaer fra andre offentlige institutioner. Både på egen hånd og i off-piste området, hvor du bl.a. kan møde SKI’s guider, der står klar til at svare på spørgsmål eller få en snak om det, der interesserer dig.​

​​​​​​​​​​​