SKI-aftaler støtter ansvarligt forbrug og produktion

  • Ved krav om madspildspolitikker bidrager SKI´s fødevareaftaler 09.01 og 50.90​ effektivt til at reducere madspild.
  • Ved strenge kemikaliekrav og mindskning af skadelige indholdsstoffer reduceres risikoen for negativ indvirkning på miljøet på bl.a. 50.20 Forbrugsartikler og 50.55 Kontorartikler.
  • Ved krav om genanvendelighed og brug af genbrugsmaterialer arbejdes der effektivt mod en reduktion af affaldsmængden på en lang række aftaler, bl.a. 50.20 Forbrugsartikler og 50.30 Møbler​.
  • Et ambitiøst niveau for bæredygtighed i alle SKI’s udbud har positiv indvirkning på de store virksomheders politikker og afsætning på ”grønne produkter”.
  • Som rådgiver, sparringspartner og oplægsholder spreder SKI budskabet om en bæredygtig udvikling til gavn for naturen. 

Verdensmaal_12_ansvarligt_forbrug_og_produktion_2.png
​​

Kontakt SKI

Katrine Pape Huldahl
Udbudsjurist
T . 26 39 94 60