Tema-møde om fødevarer og storkøkkenudstyr
Vil du købe nemt og effektivt ind? Og undrer du dig over hvorfor den frugt eller de grøntsager, du gerne vil købe, ikke kan leveres?
Så tilmeld dig tema-møde om indkøb af fødevarer, engangsartikler, fødevareemballage og storkøkkenudstyr.
Her får du gode råd til, hvordan din organisation bedst kan opnå besparelser og effektiviseringer på området.
Desuden får du en grundlæggende viden om sortimentet på SKI's aftaler på fødevarer, fødevareemballage og engangsartikler samt service og storkøkkenudstyr og hvordan du køber ind på aftalerne.
Du får også et kig ind bag kulisserne, når forretningsudvikler Jan Kristensen kaster lys over markedssituationen på frugt og grønt, og hvad der kan påvirke den i fremtiden.
Derudover stiller vi skarpt på:
- Hvordan markedssituationen og leveringssikkerheden ser ud, både på konventionel og økologisk frugt og grønt - nu og i fremtiden.
- Hvad du kan forvente og kræve af restholdbarhed på fødevarer.
- Hvilke indkøbsmuligheder SKI's aftaler tilbyder, og hvordan du nemt kan købe ind på dem.
Program
Tid, sted og tilmelding
Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser.
Torsdag den 17. maj 2018 kl. 09.00 - 13.45
8600 Horsens
Tilmeld dig her.
Sidste frist for tilmelding er torsdag den 12. april 2018 kl. 12.00.
Hvem kan deltage
Tema-mødet henvender sig primært til dig, der i dit daglige arbejde har behov for at købe fødevarer, engangsartikler, fødevareemballage og storkøkkenudstyr.